Hacked.

Direktlänk till inlägg 14 september 2010

Nu blev det sådär igen

Av Bitch - 14 september 2010 10:56

Ja . länge sen jag bloggade altså. Att jag inte kan skärpa mig och blogga oftare *L*. Nu händer det ganska mycket i mitt liv och runt mig på en gång, så skulle jag ta upp allt så skulle detta inlägg bli låångt. Och hur många orkar läsa det ? -Nä just det *s*


Men lite kortfattat skulle man ju kunna ta det då antar jag

-Min bror ska flytta till större lägenhet = hjälpa till

-Min pappa håller på säljer huset och ska flytta till mindre = hjälpa till

- Min lilla gubben ( Bilen) måste ha lite nya prylar = leta på skroten

-Haft ett roligt fotouppdrag till en tjej som skulle ha bilder till en reklamfilm = SKITKUL


Ja det va väl lite då av det som händer . Jag fyller ju snart år igen ( tyvärr ) och då tyckte mannen att vi skulle göra nått roligt så idag har jag faktikst bokat en båttur idag   Så den 23/9 ska jag och han åka Birka och äta gott smörgåsbord och svänga våra lurviga på dansgolvet, stå där å gapa " Missy in da house " .. haha

Nä nog kan jag vara lite galen ibland men inte SÅ galen   .Usch visst är det tråkigt att hösten redan är här ??

Jag vill ha sommar lite till för jag hann knappt med. Tänker tillbaka på min bilresa ner till öland. den va ju alldeels alldeles uuunderbar

Svärmor hon sticker till mallis på lördag och säger att jag inte får plats i hennes resväska-vilket skitsnack *S* klart jag gör. Får bara lämna allt annat hemma bara mm "nickar". Nä men nog skulle jag allt vilja följa med allt.

Förra året vid den här tiden åkte ju jag och mannen dit. Härligt värre !


Nä nu får ni roa er själva för jag ska ut och gå *L* latmasken ska ur kroppen på mig hihi


Pöss på er


/Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se