Hacked.

Direktlänk till inlägg 18 september 2010

Håll tummarna..

Av Bitch - 18 september 2010 13:22

Åhh va NERVÖST säger jag bara.. varför undrar ni kanske ? !

Jo jag har precis ring på en lilten gobit (bild gick inte att ladda upp nu :( )

Men jag ringde lite sent så en annan skulle komma och kika på den kl 2.. sen ringer hon till mig och berättar om den finsn kvar till mig.

Åh hoppas hoppas HOPPAS .... HJÄLP MIG HÅLLA TUMMARNA !!


Svärmor drog till mallis idag ,, tidigt som 17 i smorse drog hon iväg med en vännina till henne. Dom ska bo i Puerto de Sóller i ett fint hotell vid stranden med havsutsikt. naaajs =)

Här är det mulet och soligt om vartanat så man vet inte riktigt hur vädret är EGENTLIGEN *s*


Hoppas ni har en fin lördag OCH håller tummarna för mig nu.. dags att Maja kommer hem till matte eller hur ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se