Hacked.

Direktlänk till inlägg 25 september 2010

Happy birthday to me

Av Bitch - 25 september 2010 23:11

Hello everybody !!


Tänk nu blev det sådär tokigt igen   .Att det ska vara så svårt att få tid och LUST att blogga nu förtiden ?!. Men jag har haft fullt upp med att göra om mitt sovrum och OJ vad folk har blitt förtjusta i min förvandling där inne.


Peter min Fd inneboende sa idag att det här är ju inte samma sovrum, men JO det är det faktikst fast det är helt omgjort. Och vad har jag då gjort ?

Jo jag har satt upp skenor i taket och piffat till med nått som liknar sänghimmel men på ett annorlunda sett. Nu är det ett stilrent och lungt rum. Ett sovrum som man känner Lung i när man kommer in dit.Nya möbler,gardiner, anant tyg och gardinstänger och VOILA ett nytt rum och det är KUL att fixa och dona.

jag har ju målat dom nya möblerna så det ska bli lika som den garderob jag tidigare hade där inne och det blev OkIgår kom jag hem  från stockholm med där jag och mannen tog oss en kryssning med Birka som blev mycket lyckad =)


Och idag då ? Jo idag är det min födelsedag    och jag har haft massor med folk hos mig och min pappa kom idag och jag blev så tacksam för det .

Fick rå om honom som jag inte får chansen att göra speciellt mycket annars!

Bjöd på 3 rätters middag och varma hallon , glass och chokladmousse till efterrätt ist'ället för den vanliga tårtan.Fina presenter har jag fått med !

Vädermässigt har det vart askasst väder idag med regn och rusk :(

men det är ju höst så !!


Hoppas ni haft en bra lördag ?


HUG

//mISSY

 
ANNONS
 
myran

myran

25 september 2010 23:27

GRATTIS!! =)

http://myranstankar.blogg.se

Bitch

29 september 2010 11:39

Tack så mycket !!

 
Marketta

Marketta

2 oktober 2010 23:19

Oj, kommer ett försenat grattis härifrån. Ja tiden räcker inte till överallt. Inte ens att gå på bloggvändor som förut, fast nu har man fler bloggar och gå runt i också. Sen är det väl lite trögt med bloggandet också. Händer ju inte så mycket.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

Bitch

3 oktober 2010 20:44

Tack så mkt =)- Nä det är helt enkelt inte lika roligt som det va i början

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se