Hacked.

Direktlänk till inlägg 29 september 2010

Snygga svarta gummistövlar

Av Bitch - 29 september 2010 11:44

Snart är Lilla gubben ( min bil) hel igen. Åh vad jag längtar hihi

I förrgår vad jag med en vän på skroten och fick ihop en hel del "nya" delar till den. bla en ny lucka till tanken som jag spraymålade och det vart skitbra, syns inte ens att det är en lucka från en röd bil och nu är den låst med via centrallåset =)

                     och sen en ny varningblinkers eftersom min måste sitta fast med en pappersbit "skratt".Väldigt praktikst iofs för det va bara att dra ut pappersbiten sen blinkade den. Men inte speciellt godkänt hos bilprovningen   

Nåja, bakluckan har jag oxå gjort rent då det tydligen läcker in vatten där vid regn ( snö).Mycket med gamla bilar, och säga vad man vill men jag älskar den där lilla skitbilen *S*


Jag har införskaffat mig ett par nya svarta gummistövlar som så många andra denna höst. Tänk sån FLUGA det blev .Hade jag aldrig trott, men det är ju skönt för fossingarna


  Snygga med mudd upptill , vad tycks ?


Tänkte jag skulle lägga in en fin bild från båtresan med


  Vackert eller hur ??


Idag har vi vackert väder här hos mig med och mi darling är på 3 dagars kurs med jobbet och vet ni vad "blink" snaaaart om vi har TUR så kommer han att få jobb här HOS  MIG !!! 

Snälla rara ni.. HÅLL TUMMARNA !!


Ha en bra dag så hörs vi


Tjing tjing

//Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se