Hacked.

Alla inlägg under september 2010

Av Bitch - 14 september 2010 10:56

Ja . länge sen jag bloggade altså. Att jag inte kan skärpa mig och blogga oftare *L*. Nu händer det ganska mycket i mitt liv och runt mig på en gång, så skulle jag ta upp allt så skulle detta inlägg bli låångt. Och hur många orkar läsa det ? -Nä just det *s*


Men lite kortfattat skulle man ju kunna ta det då antar jag

-Min bror ska flytta till större lägenhet = hjälpa till

-Min pappa håller på säljer huset och ska flytta till mindre = hjälpa till

- Min lilla gubben ( Bilen) måste ha lite nya prylar = leta på skroten

-Haft ett roligt fotouppdrag till en tjej som skulle ha bilder till en reklamfilm = SKITKUL


Ja det va väl lite då av det som händer . Jag fyller ju snart år igen ( tyvärr ) och då tyckte mannen att vi skulle göra nått roligt så idag har jag faktikst bokat en båttur idag   Så den 23/9 ska jag och han åka Birka och äta gott smörgåsbord och svänga våra lurviga på dansgolvet, stå där å gapa " Missy in da house " .. haha

Nä nog kan jag vara lite galen ibland men inte SÅ galen   .Usch visst är det tråkigt att hösten redan är här ??

Jag vill ha sommar lite till för jag hann knappt med. Tänker tillbaka på min bilresa ner till öland. den va ju alldeels alldeles uuunderbar

Svärmor hon sticker till mallis på lördag och säger att jag inte får plats i hennes resväska-vilket skitsnack *S* klart jag gör. Får bara lämna allt annat hemma bara mm "nickar". Nä men nog skulle jag allt vilja följa med allt.

Förra året vid den här tiden åkte ju jag och mannen dit. Härligt värre !


Nä nu får ni roa er själva för jag ska ut och gå *L* latmasken ska ur kroppen på mig hihi


Pöss på er


/Missy

ANNONS
Av Bitch - 2 september 2010 16:45


-Nä det är inte ett par silikonbröst utan pizzadeg hihi :P


Jag har börjat gå promenader och idag gick jag extra långt, men solen skiner så det va bara skönt. Sen har jag vart upptagen med att göra om mitt sovrum som börjar bli SÅ jäkla läckert. inreda hemma gillar jag.


Bloggen känns inte lika lockande längre, men det kanske kommer.

Förut tyckte jag om att blogga och hade kanske mera att skriva om, men det känns som att bloggar är mest för unga tjejer under 20 och är man över det som mig  så har jag inte mycket att hämta i bloggvärlden ?

Är det så ?


Jag önskar er en fortsatt trevlig torsdag , jag ska gå och baka lite pizza


HUG

ANNONS

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se