Hacked.

Direktlänk till inlägg 2 oktober 2010

Todays shopping

Av Bitch - 2 oktober 2010 21:37

Idag har jag först piffat upp mig lite eftersom det är lördag , tycker man känner sig Tja lite fräschare , piggare & gladare av att göra det. Och Speciellt eftersom dom senaste dagarna då man inte känt sig speciellt fräsch efter ( vad lång tid det tar att blogga när man sitter på en auktion site samtidigt fniss ) att ha bott i flyttdamm.

men så idag va det dags att göra lite annat och idag har jag piggat upp mig med lite shopping =) så jag Åkte jag till ett närligade köpcentrum och Fyndade lite,  köpte Bla ett par Mc-boots   Och en superskön


cardigan   Känner mig väldigt nöjd med dagens köp =). Jag fick presentkort när jag fyllde år som räckte mera än jag trodde det skulle göra YAY !!


sen blev det lite grekmat efter det =) Myslördag

Men vad kallt det blitt på kvällarna nu .. BURR


Hoppas ni får en skön lördag kväll


ps.. jag vann föressten 300 kr på auktionen .. YAY !!!


//Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se