Hacked.

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2010

The first day of the week - Monday

Av Bitch - 11 oktober 2010 16:18

Ja då va det då måndag och den första dagen på den här veckan.Det har ju vart lite oroligt hemma hos mig och jag har haft svårt att sova, men inatt har det faktikst gått skapligt.Dock vaknade jag och va lite förkyld, men det blir ju lätt så när man inte mår så bra. Då drar man på sig både det ena och det andra, och än så länge så är inte förkylningen så störande.


Utanför mig på gatan har det en längre tid vart ett brunnslock som har lossnat och det dundrar som 17 när bussarna åkerförbi och man vaknar utan det med på nätterna ( är det inte det ena så är det , det andra ) men nu har jag ringt för andra gången och anmält detta så jag hoppas dom fixar problemet fort .


Annars har det inte hänt så roligt på missy fronten idag. Lite vardagspyssel bara och ett dumt försök till att steka pannkakor   det funkar ALDRIG för mig att stela pannkakor, så varför jag mig på det projektet fattar jag inte *skratt*


Nåja snart dags för glamour

Ha det gött alla !!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se