Hacked.

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2010

Tillverkningsmaskinen

Av Bitch - 29 oktober 2010 09:46

Nu är det full fart på tillverkningsmaskinen Dvs jag som gör kort till höger och vänster. Bråda tider minsann. Jag har 3 st som fyller år inom kort varav 2 fyller jämnt, sen ska det göra julkort till en hel bunt med männsikor innan det är dags att skicka iväg dom. Och som ni vet så går tiden rasande fort   man hinner inte med ibland.Sen är det, det här med julklappar. Joo "nickar" det är dags för det med och man kan ju inte köpa alla på en och samma lön, nope det går inte!


Och vad kommer efter jul då ?? Joo just det NYÅR och dit ska det också behövas pengar OCH planering "suck"


Jag & mannen hjälps just nu åt med det ena födelsedagskortet för den som fyller jämnt och är först ut på listan av födelsedagsbarn.


Annars har vi en fin och solig höstdag här hos mig och jag hoppas ni har desamma


Kram på er


//Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se