Hacked.

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2010

Kalmar

Av Bitch - 30 oktober 2010 13:06


Nu har mannen åkt hem igen efter en underbar tid ihop. Han sitter just nu på bussen mot Kalmar där ska ska möta upp hela tjocka släkten ( på pappas sida ) på en släktträff. Jag skulle ju egentligen ha vart med där med eftersom jag måste vara hemma och hjälpa min pappa flytta. Skit att allt ska krocka hela tiden då :( och det slår aldrig fel heller.Men men That's life i guess.


Skulle ju ha grattat Peter idag i efterskott med eftersom jag va borta förra lördagen MEN guess what- ja HANS pappa fyller år idag och jämnt dessutom så han är ju där   .Fan ska JAG göra då rå?

Förutom att reta mig på brunnslocket utanför som dom fortfarande INTE har fixat. Hur svårt kan det vara på en skala egentligen att skruva åt ett lock så man får sova om nätterna ?!

Men det jag iaf ska göra först är att skaffa mig lite lunch sen åka hem till min bror en sväng


Guess i'll se you people later hah


HUG //Missy


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se