Hacked.

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2010

Daddy time

Av Bitch - 31 oktober 2010 08:05

Morrn morrn

Har ni kommit ihåg att det (tyvärr ) har övergått till vintertid nu så vi ska dra TILLBAKA klockan en timme ?! Jag vaknade ju tidigt men efter att ha dragit tillbaka klockan en timme så va det ju ÄNNU tidigare    haha.


Men jag har iaf gått upp och sitter nu med klägga i håret som jag strax ska skölja ur. Sen slänga i mig en macka and my odinary cup of tea *L* sen bränan iväg till farsan och hjälpa honom med flytten. Jag har inte pratat med honom själ så jag vet inte om det är flytt idag eller flyttstädning, men det visar sig


Ni får ha en underbar söndag my friends


Cu later


//Missy

 
ANNONS
 
Ingen bild

Peter

2 november 2010 08:58

Tack för fika och trevligt sällskap..jag gillar dina fina bilder också, jag tänkte på dom när jag kom hem o önskade att jag också kunde knäppa såna vackra vyer:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se