Hacked.

Alla inlägg under oktober 2010

Av Bitch - 24 oktober 2010 12:53

Idag har jag och mannen en riktig latdag hemma och det är så skönt. Just nu sittar han vid Tvspelen och  jag vid datorn *s* eller jag vandrar mellan datorn och sängen haha .Men det regnar inte och lite senare ska vi ta oss en promenad han och jag och sen kanske ta mig ett bad , göra lite gott att äta och  spana på Tv eller så


Hoppas ni har en skön söndag!


//Missy

ANNONS
Av Bitch - 23 oktober 2010 17:01

Nu har jag och mannen vart ute i det Mycket regniga Göteborg och uträttat lite ärenden och Ät väldigt god lunch. För lyxigt för att vara Lunch egentligen   Vi åt nämligen Ryggbiff och klyftpotatis som va så så gott men vi åt relativt billigt ändå! Fast nu blir det biff 2 gången idag för vi har nämligen en stek vi ska göra egen rostbiff av. På hemvägen besökte vi ett sprillans nyöppnat Ica kvantumi sannegården. Fin butik va det !

Sen ska vi ha myskväll hemma med 2 filmer, en massa godis och varandras sällskap. inte dumt alls   Vi ska se Action killes med Katherine Hegl och Ashton Kutcher som jag tycker verkar bra

 och sen ska vi se Iron man 2. Den sista filmen är ju egentligen mannens val   


Jag önskar er en trevlig lördagkväll vad ni är gör


HUG

//Missy

ANNONS
Av Bitch - 23 oktober 2010 10:59                              


Idag är det min gode gode vän Peters födelsedag    ( ni som följt mig på bloggen vet vem han är ) och jag vill säga ett STOORT grattis till honom och hoppas nu att du får en heelt underbar dag =)   


             

Naturligtvis måste han få en tårta med och därför ger jag denna   


                            


                                Stoor kram från mig och mannen !!!


Ps.. vi har en present till dig som vi TROR du kommer att bli glad över, dock blir firandet lite längre fram     

Det är fritt fram att skicka grattishäslningar till honom här i kommentarsfältet, det uppskattar han säkert   

Av Bitch - 22 oktober 2010 23:41


Nu är vi hemma igen efter våran ute kväll och det har vart väldigt trevligt med musikalen va väldigt seg stundvis tyckte jag. Men väldigt duktiga skådespelare och sångare. Butlern Max va en cool kille med basröst ! Den har fått helt lysnade recentioner av media !


Vi va och åt på en trevlig malysia restaurang innan och jag åt konjak flamberat oxfile . mmm mm va gott det va och eftersom jag inte ätit på hela dagen så va jag kanonhungrig!

Vädret här är inte det bästa, det regnar nämligen fast inte så mycket. Men det är ju faktikst höst så det är inte mycket annat att förvänta sig eller hur ?!


Nu ska jag ha fredagsmys hemma med mannen ;)


//Missy

Av Bitch - 22 oktober 2010 17:08


Nu  har jag fixat mig och ska  strax bege mig till Göteborgsoperan där jag ska se Sunset boulevard


 

är filmen Sunset Boulevard skulle spelas in 1950 erbjöds först Greta Garbo huvudrollen som Norma Desmond. När musikalen med samma namn hade USA-premiär 1994, gestaltades hon av Glenn Close. På GöteborgsOperan sjunger Gunilla Backman, känd från bland annat Mamma Mia, rollen som den slocknade stumfilmsstjärnan.


Norma Desmond lever i en lyxvilla på Sunset Boulevard i Los Angeles med sin butler. Under stumfilmens glansdagar var hon en av Hollywoods mest hyllade skådespelerskor, men övergången till talfilm blev hennes fall. Fast besluten att göra comeback skriver hon på ett eget filmmanus. När den arbetslöse unge författaren Joe Gillis en dag av en slump dyker upp vid hennes dörr, övertalar hon honom att hjälpa henne. Det blir början på en historia kantad av romantik och tragik. Norma förälskar sig i Joe, samtidigt som han blir kär i den unga Betty. Dramatiken eskalerar i de eleganta Hollywoodmiljöerna och till slut börjar gränsen mellan dröm och verklighet suddas ut för den allt mer desperata Norma.


Vi syns lite sneare


Puss


/Missy

Av Bitch - 21 oktober 2010 21:55

usch och fy för nu stormar det i göteborg och regnar :(. Inget vidare och jag hoppas detta skitväder försvinner tills imorgon. Då ska jag nämligen gå på Göteborgsoperan och se Sunset.


Har vart med mannen och kikat när han spelade badnimton med sin pappa och jag tog och spelade lite själv med och fan - jag kan ju det där   .Riktigt roligt va det och jobbigare än vad man kan tro, och nog bränner man lite kalorier alltid   

Fått hem lite saker jag köpt via tradera idag , men jag blev lite sur för en tröja jag köpte va såå liten i stl. Skit oxå :(


Nu är det snart dags att krypa i bingen


Skulle faktikst vilja passa på att säga GRATTIS till blondinbella ( Isabella löwngrip ) På sin 20 års dag idag   och samtidigt vilja säga att det är trist att det tog slut med Nils och jag kan förstå att det INTE blir bättre av att alla tjatar om det , MEN det blir bättre tro mig.


Natti people

//Missy

Av Bitch - 21 oktober 2010 16:00En ny undersökning visar att det krävs en längd på 8,5 cm och en bredd på 5,4 cm för att helt kunna tillfredsställa en kvinna. Däremot spelar det ingen roll om det är visa eller mastercard   


( he he he )

Av Bitch - 21 oktober 2010 12:16


Igår köpte jag mig lite produkter till håret som behövs, det är inte bara sommaren som sliter på håret med sol etc utan det kan faktikst vintern göra med. Vi har mössor på oss och vi går från värme till kyla och in i värmen igen. Sånt sliter!

Då är det bra om man tar hand om sitt hår så det är starkt och friskt- så gott man kan iaf.


Jag köpte Schwarzkopf Blond Me Blonde Brilliance Conditioner.Är det så att man har gula toner i håret så hjälper detta balsam att ta bort detta och ge silvereffekt. Nice =) .Det behöver inte jag ta bort ( som tur är ) utan jag ska se hur mittt hår mår utav detta.

 

 och    Wella Lifetex Nutri-Care Resist Serum. som är en engångsdos  med stärkande rooibos, phytokeratin och kreatin som stärker håret. Man ska ha en gång i veckan .

 


Priset för detta är ca 325 kr .Dock fick jag lite rabbat   


Återkommer med en liten rapport sedan !Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se