Hacked.

Alla inlägg under oktober 2010

Av Bitch - 14 oktober 2010 11:16


Idag kom mina prover från Lily lolo som jag beställt- va spännande

Nu ska jag testa detta sen återkomma till er och berätta vad jag tyckte =)


HUG //Missy

ANNONS
Av Bitch - 13 oktober 2010 19:43


                               


Det fungerar så här att om en våldtäksman skulle penetrera en kvinna så fastnar kondomen på honom. Små hullningar orsakar smärta, han får svårt för att kissa. All smärta leder också till att han får svårt att gå.

 Då kan man snabbt & enkelt stoppa våldtäksmannen, och det ända sättet för att få bort en ”våldtäks-kondom” är att gå till läkare och ta bort den, då kan våldtäks mannen även snabbt bli gripen av polisen. Världens bästa ”uppfinning” hitills?


Eller vad tycker ni ?

Kondomen delades ut gratis i Sydafrika under fotbolls -vm och sen när de kommer ut så kommer dem att kosta ungefär 15:- och det är det ju helt klart värt


Hiss eller diss ??


Annars så va det jättekul att träffa Emma idag och vi sprang på peter och Anders som vi fikade med. Peter va alldeles tossig idag och skrattade åt typ ALLT.. haha Och han skulle gå och sjunga i kör sen , hmm undrar hur DET  blev haha


Ha det gött

/Missy

ANNONS
Av Bitch - 13 oktober 2010 10:14

Mannen tyckte att han behövde en ny jacka så han gav sig ut på stan i göteborg när han iallafall måste köpa sig ett par nya innebandy skor ( nåja dom bjöd morsan på   ) och då hittade han denna snygga jacka från Peak performance


 

Jättesnygg tycker jag och den kostar nästan 3000 kr och Finns bla på stadium .

det finns så otroligt mycket fint ute i butikerna just nu och själv har jag köpt mig denna ursköna kjol ( har en i svart som jag bara äälskar med )


               

Från Hm divided. Dock slutsåld på dom flesta butiker.Passar jätebra ihop med både mina svarta nya stövlar och mina bruna jag köpte förra året.

En ny peak jacka fast en svar har även jag  =)


Idag blir det att träffa Emma efter hennes skola och införskaffa henne en ny mineralfoundation och ta oss en fika någonstans


Vi hörs lite senare


Ciao //Missy

Av Bitch - 11 oktober 2010 16:18

Ja då va det då måndag och den första dagen på den här veckan.Det har ju vart lite oroligt hemma hos mig och jag har haft svårt att sova, men inatt har det faktikst gått skapligt.Dock vaknade jag och va lite förkyld, men det blir ju lätt så när man inte mår så bra. Då drar man på sig både det ena och det andra, och än så länge så är inte förkylningen så störande.


Utanför mig på gatan har det en längre tid vart ett brunnslock som har lossnat och det dundrar som 17 när bussarna åkerförbi och man vaknar utan det med på nätterna ( är det inte det ena så är det , det andra ) men nu har jag ringt för andra gången och anmält detta så jag hoppas dom fixar problemet fort .


Annars har det inte hänt så roligt på missy fronten idag. Lite vardagspyssel bara och ett dumt försök till att steka pannkakor   det funkar ALDRIG för mig att stela pannkakor, så varför jag mig på det projektet fattar jag inte *skratt*


Nåja snart dags för glamour

Ha det gött alla !!

Av Bitch - 10 oktober 2010 13:33

Ja nu är det ordning på Lilla gubben igen och det är såå skönt och nu får det faktikst vara lite lugnt med problem på ett tag. Fått andra problem på halsen istället och jag så himla ledsen för det. trivseln hemma är inte på topp längre om man säger så.. suck!


Igår hade jag iaf en trevlig dag på dagen med Karen. Vi va och fikade på ett trevligt fik, sen en tur till Ica maxi och jag hade tur =) . Jag lämnade ju tillbaka stövlarna jag köpte och visste inte riktigt vad jag skulle köpa istället med IGÅR då hittade jag ett fynd och slog till.. VOILA .. vad tycks ?


 


Lite tuffa tycker jag och ännu tuffare på :P, sen är det inte sådär halkig sula på dom heller ( hoppas jag )


Just nu skiner solen hos mig - hur är vädret hos dig ??


/Missy

Av Bitch - 9 oktober 2010 11:18


Good shit on a gray saturday -- pump up the voulme   

Av Bitch - 7 oktober 2010 11:35

När jag behöver ha hjälp hemma eller med bilen så klagas det jämt över att jag har så dåligt med verktyg    så när det va rea på verktyg så passade jag på att iallafall införskaffa LITE så nu ska det väl klagas mindre hoppas jag


 

Meen jag ger mig tusan på att det ska klagas på att det är FEL verktyg och varför har jag inte en i den eller den storleken   

Men jag har iaf fått en borrmaskin av mi padre fast jag måste skaffa ett nytt batteri till den. Farsan är ju snickare så han har en massa verktyg han !


Just nu skulle jag behövt haft ett mätverktyg för att se hur det ligger till med ström i en kabel, men det har jag ju inte så jag får åka till en verkstad och blinka med mina blå hihi.

Sen ska jag sätta fast backspegeln som helst plötsligt bestämde sig för inte vilja vara med längre. Åkte ju till en glasmästare igår och fick nån slags dubbelhäftande bit jag skulle använda. Men det är lite man måste göra först såklart, så det va INTE att bara trycka dit den.. suck


Ska väl träffa peter idag med på en fika & skvaller efter han slutat skolan

=) Alltid trevligt !! Han är SÅ duktig på plugga tycker jag och ger sig INTE om han inte får minst VG på proven men så pluggar han MYCKET med  och matte verkar han tycka är roligast.. fråga mig vad jag tycker om matte hehe   Igår ville jag testa en pot gratäng med lök & gräslök och lite karre och texax sås

   


Det blev ganska smarrigt =)


Nä nu måste jag sätta fart här-


TJING !!

Av Bitch - 6 oktober 2010 16:00


                             

                               MAYBELLINE ÄR MIN MELODI !!


  • Define-a-lash är kungen bland vardagsmascarorna! Det här är en mascara som håller vad den lovar, nämligen långa, separerade fransar, utan klumpar. Den ger ingen direkt volym, utan lägger allt krut på längden och den naturliga looken!

  • Great lash är en riktig klassiker, men tyvärr lever den inte riktigt upp till hajpen. Fransarna blir inte direkt "great", om vi säger så. Färgen klumpar sig och flagar snart av. Man kan helt enkelt konstatera att utvecklingen har gått framåt, men att Great Lash tyvärr inte riktigt har hängt med.

  • Volum' Express turbo boost ger fin lagom-volym, perfekt för att svepa lite extra med fransarna i vardagen. Inga klumpar, inga spindelben, bara fina fransar!

  • **The Colossal Volum' express ger, om inte kolossal, så i alla fall rejäl volym. Förpackningen är fräsigt färgglad, men inte så himla smidig att stoppa ned i den minimala partyväskan. Men den ger dig fett feta fransar som till och med syns i krogmörkret. MIN FAVORIT !!*****

Hoppas detta har hjälp er som letar efter en ny Mascara   

///Missy

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se