Hacked.

Direktlänk till inlägg 2 november 2010

So bizzy

Av Bitch - 2 november 2010 08:49

Just nu känner jag att jag knappt hinner med mig själv och det jag måste göra för att det är FULLT upp med pappa och allt kring honom . Och nu blir jag lite personlig här i bloggen.


Hans fru Lena ligger ju på sjukhuset och har tappat livsgnistan och det har vart så så svårt för mig att försöka hjälpa pappa med Lena och försöka få henne att ta emot sina medeciner som hon behöver för att forsätta leva. MEN jag tror att jag så smått lyckas för hon har börjat äta och dricka och ta emot lite medeciner och när jag kom till pappa igår och berättade detta för honom ( han va inte med mig på sjukhuset ) så såg jag tårarna i hans ögon. Vad JAG än tycker om henne så är det ju trots alt hans fru sen typ 30 år tillbaka.

Jag vill ju att pappa ska må bra och vara lycklig , Tja så lycklig det går och det är han ju trots allt med henne då , trots hennes sjukdommar ( hon har en muskelsjukdom med )


Igår mitt i flytten så stannade pappa upp och sa " jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan din hjälp och jag är så tacksam " Ja då va det kört för lipsillen Missy haha .. Men det är ju skönt att känna sig behövd och att man gör lite nytta här i livet. Eller hur ?

Vem vill inte känna sig behövd och älskad ?


Igår kväll hann jag med att träffa peter ÄNTLIGEN och fika med honom, och vi hade ju som vanligt lite att babbla om haha. Tycker våra fikastunder är så mysiga =) .. kram goa peter =)


Dessvärre har jag fått lite obalans i däcken sen vinterdäcken som åkte på i helgen så jag måste fixa detta idag


Så ,, jag måste lämna bloggen och snabbt ge mig iväg


Och som vanlig är JAG tacksam för eran titt och intresse för min blogg och det kommer verkligen från mitt hjärta .. Tack snälla ni och forsätt gärna droppa in

MEN ni får gärna säga HEJ ;)


HUG

//Missy

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mannen

2 november 2010 16:47

Det är bra att du sprider glädje och värme omkring dig. Se bara till att köra försiktigt med dina obalanserade däck ;) Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se