Hacked.

Direktlänk till inlägg 26 november 2010

Storm

Av Bitch - 26 november 2010 00:32

Inatt va det lika igen "suck" jag kunde fasiken inte sova. jag somnade vid 01 ungefär och vaknar sedan upp runt 03 igen , och sen låg jag och glodde till ca 5 på morgonen innan jag somnade om. Det blåste så jag trodde huset skulle blåsa bort. Och rutan i sovrummet tryckas sönder. Blev lite rädd !


Idag har det vart lite pyssel igen hemma. Min bror kom förbi mig och hjälpte mig skruva ihop lite grejjer och han är väl för rolig han. Han sa att dig hittar man antigen på ikea eller på biltema LOL.det blev inte så enkelt med skåpet i badrummet som jag trodde så imorgon blir det att leta lite prylar och sen hoppas att det blir bra. Sen ska jag sy en sittdyna till hallbänken med   Det kommer att bli asbra det där när det blir klart. OM det blir som jag tänkt mig

Men det får vi hoppas =) .

Men nu är klockan mycket och det är dags att sova


Sov gott ni som fortfarande är uppe


//Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se