Hacked.

Direktlänk till inlägg 27 november 2010

Happy birthday Emma

Av Bitch - 27 november 2010 09:49

Idag fyller Emma 18 år   och TÄNK så hon har väntat och väntat på denna dagen ska komma. Igår va jag till henne med ett grattiskort jag gjort och det passade bättre in på gårdagen det rimmet/versen jag hade gjort så hon fick det i förskott. Om det gick hem hos henne ? Ja det gjorde det för jag fick en kram.

Jag va ju bara tvuungen att göra lite bus i trappen hos henne hehe   


Idag kommer resten utav paketen Bla ska hon få det  här paketet


                               

                              (Vad kan det dölja sig däri    )                                               Emma Till dig idag    !!

Min Kära Emma vuxen idag

att vänja sig vid tanken kommer ta ett tag

Idag min vän, så blir du myndig
så gå nu ut och var rejält "syndig "

Idag min vän, kan du gå ut på krogen
Men du tar det nog lugnt, din vana trogen


Hoppas du firar din födelsedag med brak och dunder,
jag vet mycket väl att du kommer bli en av krogens stamkunder


Min Käraste Emma du har blivit så stor

att vi kommer ha kul tillsammans jag nog tror =)

jag kan vara din stora syster

för om du kallar mig moster då min kväll blir dyster =)

Vi kommer vara snygga brudar med fräcka kläder

ingen kommer se bättre ut i några städer


så ser man på
Lilla gumman fyller på
stå inte där och undra
knalla på till hundra


                                              Ha en toppendag nu hjärtat .. vi syns i eftermiddag !!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se