Hacked.

Direktlänk till inlägg 27 november 2010

Glöggparty

Av Bitch - 27 november 2010 23:56


Igår när jag va på glöggparty hos Peter så va det en kille där som är med i filmen "Män som hatar kvinnor " och fick stränga order av Peter att "Åhh du måste blogga om detta " haha så sure, då gör jag väl det . Killen i fråga  heter Janne tror jag och är också med i en Revy. Jätteduktig kille .

Ni kanske vet om att hollywood stjärnor vart i Sverige och filmat på Div små orter och i sthlm ?

Festen för övrigt igår tyckte jag va lite konstig av flera anledningar än att jag faktikst va nykter haha. Jag kände inte för att åka med div bussar i snöstormen för att dricka lite glögg, så jag tog bilen. Och jag ångrar det INTE. Det va så skönt sen att bara lämna dom på krogen och sen åka hem

Eller ja hem och hem ..( fniss) Liiite kul är det ju att sladda lite   så länge man inte gör ett hot/fara för övrig trafik så och det INTE går till överdrift så kan det vara lite kul   .


Idag har jag ju också vart på kalas och då hemma hos Emma. Ja vad va det då i paketet ni tidigare såg här på bloggen ?!- Jo ett armband från Snö of sweden

Och hon blev jätteglad för det och den svarta klänning Från VILA hon fick av mig.

Mannen gav henne en jätterolig grej ( fniss ) ett presentkort på ett besök i en snödriva HA HA.. och jag LOVAR att vara framme med kameran den dagen hon faktikst ligger där och sprattlar   . tårta ( där missa du nått peter ) och lite hembakt fick jag där idag . Jättegott!


Vart ute coh skottat jättemycket ikväll "suck" det baar vrääker ner snö och det verkar inte sluta heller.imorgon är det 1a advent hörrni


Nu är det iag dags att inta ryggläge så jag önskar er alla en god natt


//Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se