Hacked.

Alla inlägg under november 2010

Av Bitch - 13 november 2010 09:00


Godmorgon bloggen


Usch en sån fruktansvärt grå och tråkig lördagsmorgon man vaknade till.Vet faktikst inte om det regnar eller SKA regna idag och det hade faktikst varit bättre med snö eftersom det blir ljusare då.


Hur har ni det med julklappsinköpen ?

Jag har börjat med mina och har redan några klara och det känns skönt.För min del så blir det inte så dyra julklappar i år för vi har några som fyller år före jul och då går det pengar där med.

Jag har en 50 åring jag ska fira och en 60 åring och sen en liten söt tjej som fyller 18 snart ( jojo nedräkningen pågår för fullt ;) )

sen en bror och en syster som fyller 15 dec samt 20 dec, så ni ser

och efter jul blir det ju som sagt ett nyår med som man vill göra något på .


November och Dec är riktigt penga slukande månader för mig ( och säkert andra )  jag pratde med min pappa igår och jösses så förkyld och hostig han va då stackarn.Han har vart till Fonus nu och dödsannonsen ska komma in idag  och sen är begravningen den 10 Dec.

Det blir ingen vidare jul för min stackars pappa  men jag ska då försöka göra det bästa för honom =)


Önskar er en fin lördags ( trots vädret )

ANNONS
Av Bitch - 12 november 2010 09:00


"Lär av andras misstag, du kan inte leva länge nog för att begå dem själv".


///Missy

ANNONS
Av Bitch - 11 november 2010 10:15

Tjingeling i bloggen..

idag är det inget vodare väder här hos mig  för der är lixom dimmigt och tja bara trist. Dock ligger snön kvar men eftersom det blev mildare igår på dagen och kallare igen på kvällen så är det mesta isigt nu.


Det känns att jag fortfarande har den där infektionen kvar i kroppen och jag åker på febertoppar titt som tätt. så frustrerande och igår va jag på sånt urdåligt humör så jag undvek folk. Man kan halka på tungan sånna dagar och såra någon och det är onödigt!


Visste ni att på alla vikinglines båtar så går det åt 13 TON skinka till julborden etc. Tänk vilken enorm mängd altså 13000 kg skinka   

Själv nöjjer jag mig med en skinka på max 2 kg, lite skillnad det ;)


Ha det gött

Av Bitch - 10 november 2010 15:17


Behind the scenes Pic  on the set of Two and a a Half Men.


    Från ett avsnitt vi inte få se här i Sverige ännu-- exclusive bild altså ;)

Av Bitch - 10 november 2010 11:41


 Nu är det dags att sätta upp den fina dörrkransen på dörren =)


                      


Fint blev det mot min gröna ytterdörr =)Av Bitch - 10 november 2010 09:27


Dax att ta fram fett burken o smörja in kängorna,så slipper du bli alldeles blöt om tossingarna när du kommer till jobbet ;o) och dessutom håller du dina dyra skor/stövlar snygga.. impregnera alla mocka o tyg skor så håller du även dom snygga
Lyd ett gott råd fetta in skor o kängor ♥♥


Av Bitch - 10 november 2010 08:50

Igår fick vi världens blåst och snö hit till oss, så nu när jag vaknade och drog upp min persienn så va det alldeles vitt överallt, men jag tror inte att detta kommer att ligga kvar. Det ska ju bli varmare igen så, och då blir detta bara slask.

usch det är inget trevligt med slask tycker jag för stövlar/skor blir bara fula då.


Igår va min bror ledig så jag va med honom nästan hela dagen. vi åkte till ikea där han köpte en sänggavel till sin dotter Emilia som jag tror att hon säkert blir glad över. Sen har han planer på att köpa en datorskärm åt henne som han ska sätta upp på väggen så hon kan titta på film . Smart tycker jag för en plattskärm som inte vara hel så länge för hennes del om den inte sitter på väggen.

Hon är inte direkt känd för att vara rädd och försiktig med sina prylar!


Idag vill jag ha en lung dag..  det får bli så. och hoppas jag kan hitta tillbaka till mig själv och bli lite GLAD igen för det behöver jag bli.. tro mig !!


Hoppas ni tar det lungt i trafiken och på gatorna


//Missy

Av Bitch - 9 november 2010 20:29

Det blåser och snöar och jag är på sånt jädra dåligt humör så jag vet inte vart jag ska ta vägen . Jag tror det har vart lite för mkt dom senaste dagarna:(Nu ska jag gå och sura lite i mitt hörn..

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se