Hacked.

Alla inlägg under november 2010

Av Bitch - 4 november 2010 09:06

Nu är det dags för mig att åka till sjukhuset ännu en gång och igår gjorde jag nått BRA- jag gjorde det ingen klarade tidigare, inte ens min pappa.

Nämligen att få i Lena ALLA hennes medeciner den dagen. När jag sa det till sköerskan trodde hon inte sina ögon/öron, but what can i say ;) är man bra så är man    - Nä skämt å sido.  This is a good thing, att JAG av alla männsikor ( jätteironiskt egentligen ) är den som hon lyssnar på.


Igår togs det blodprover på henne och hennes värden va jättedåliga så inatt har hon fått blod och sen ska hon få dropp. Sen ska det nog bli fart på kärringen igen   .Min positiva anda på sjukhuset har tydligen spitt sig för nu är det flera som helt plötsligt äter som inte tidigare gjort det och igår va det en gubbe som va uppe och gick.. helt fantatikst säger dom där uppe hihi !!


What comes around, goes around säger dom, så efter det här ska jag banne mig spela på lotto och håva in den där miljonen ;)


Hörrni jag hoppas att NI sköter om er mina älsklingar och som vanligt tackar jag för titten =) 

( men varför i hela friden är ni så dåliga att säga hej för ? jag VET ju att jag har massor med besökare här .. SKÄRP ER NU !! )


  Fridens liljor

ANNONS
Av Bitch - 4 november 2010 07:18

Pink har tidigare sagt att hon gärna vill skaffa barn med maken Carey Hart, och även om det just nu inte ser ut att vara någon bebis på väg så har hon redan bestämda åsikter om barnuppfostran.


                              

                            ( Bilden från denna konssert va jag på i Göteborg i somras )


 I en intervju med tv-programmet Access Hollywood gör popstjärnan ett kontroversiellt uttalande om barnaga. Hon menar att föräldrar ska uppfostra sina barn med hård hand - bokstavligen.

— Jag tycker att föräldrar ska banka sk*ten ur sina barn. Jag tycker hela grejen med smisk, och hur det har blivit sådan politisk korrekthet kring det, är nonsens, säger Pink.

Hon tycker att föräldrar ska vara hårda mot olydiga barn, och hävdar att hon själv inte hade varit vid liv i dag om det inte vore för hennes pappa som "körde henne genom en vägg". Hon kastades ut från barndomshemmet när hon var 15 år och har full förståelse för pappans beslut.

— Jag förtjänade det. Jag hade kastat ut mig själv redan när jag var åtta. Jag gillade inte regler och auktoriteter. Jag var ond, säger hon.

I USA är det tillåtet att aga olydiga barn, men det finns restriktioner som ska förhindra fysiska skador. Sverige var det första landet i världen att totalförbjuda barnaga när det begav sig 1979.


Men jag kan personligen tycka att det verkligen skulle behöva vara lite hårdare tag med barnuppfostran i vissa hem. I dagens Svenska samhälle törs inte föräldrarna ens ta sin bråkiga unge i armen utan att riskera att bli anmäld, sen växer ungen upp till en värsta gangster/monster


Tycker det är lika hemst med föräldrar som låter sina barn springa ute vind för våg utan ett ens ta reda på vad fan ungen har för sig.och föräldrar som crusar för sina barn, köper allt dom pekar på, lagar alla mål mat åt dom , sköter tvätten Utan en tanke på att dom ska kunna klara sig själv en dag utan sina föräldrar.


Hjälp era barn istället till ett självständigt liv när det är dags att flytta hemifrån!!


Fritt fram att komma med dina åsikter

//Missy

ANNONS
Av Bitch - 2 november 2010 08:49

Just nu känner jag att jag knappt hinner med mig själv och det jag måste göra för att det är FULLT upp med pappa och allt kring honom . Och nu blir jag lite personlig här i bloggen.


Hans fru Lena ligger ju på sjukhuset och har tappat livsgnistan och det har vart så så svårt för mig att försöka hjälpa pappa med Lena och försöka få henne att ta emot sina medeciner som hon behöver för att forsätta leva. MEN jag tror att jag så smått lyckas för hon har börjat äta och dricka och ta emot lite medeciner och när jag kom till pappa igår och berättade detta för honom ( han va inte med mig på sjukhuset ) så såg jag tårarna i hans ögon. Vad JAG än tycker om henne så är det ju trots alt hans fru sen typ 30 år tillbaka.

Jag vill ju att pappa ska må bra och vara lycklig , Tja så lycklig det går och det är han ju trots allt med henne då , trots hennes sjukdommar ( hon har en muskelsjukdom med )


Igår mitt i flytten så stannade pappa upp och sa " jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan din hjälp och jag är så tacksam " Ja då va det kört för lipsillen Missy haha .. Men det är ju skönt att känna sig behövd och att man gör lite nytta här i livet. Eller hur ?

Vem vill inte känna sig behövd och älskad ?


Igår kväll hann jag med att träffa peter ÄNTLIGEN och fika med honom, och vi hade ju som vanligt lite att babbla om haha. Tycker våra fikastunder är så mysiga =) .. kram goa peter =)


Dessvärre har jag fått lite obalans i däcken sen vinterdäcken som åkte på i helgen så jag måste fixa detta idag


Så ,, jag måste lämna bloggen och snabbt ge mig iväg


Och som vanlig är JAG tacksam för eran titt och intresse för min blogg och det kommer verkligen från mitt hjärta .. Tack snälla ni och forsätt gärna droppa in

MEN ni får gärna säga HEJ ;)


HUG

//Missy

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se