Hacked.

Direktlänk till inlägg 7 december 2010

Ny månad.ny vecka

Av Bitch - 7 december 2010 11:16

Det är något fantastiskt spännande och förväntansfullt med en ny månad, en ny vecka, en ny dag.. Om man har tur och möjlighet, så kan man fylla den dagen, eller den nya stunden, med precis vad man vill. Det är ett perfekt tillfälle att lägga om livsstilen, och sikta in på en mer medveten bana med träning, god mat, kärlek och glädje. Att leva sitt liv till fullo börjar med att ta vara på sig själv och jobba på att vara sitt bästa Jag: Att må bra, se bra ut, och finna en balans och en mening.Det är inte alltid så lätt- jag vet!! Men nog är det värt ett försök ?!


Mannen är hemma från jobbet idag och själv mår jag inte heller så bra.Dåligt med sömn har det blitt inatt så nu känner man sig sådär lagomt seg.

men jag tänkte snart visa er lite  bilder på mina Gekåsfynd

så kika tillbaka lite senare så finns bilderna härTjing

//Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se