Hacked.

Direktlänk till inlägg 17 december 2010

Ryggsmärtor

Av Bitch - 17 december 2010 11:23


Jag har fått så förbannat ont i ryggen att jag inte vet vart jag ska ta vägen :( AHH rygghelvete säger jag. Vet inte vad det beror på heller , vart denna smärta kommer ifrån. Igår vräkte det ju ner snö så det blev en massa skotta. Om det är det som gjort det kanske.


Ja jag gjorde mig ett försök att fixa en tävling för er läsare, men det gick ju inte hem så i eftermiddag om det inte kommer några bidrag så läggs den ner :( usch va tråkigt!! Läsare har jag ju, det vet jag men varför vill ni inte tävla ??

För dåligt pris kanske ?


Har oxå gjort ett försök att bjuda hem Peter och hans kompis till mig på lite glögg etc, men det verkar inte heller funka särsilt bra.Massor som kommer emellan som vanligt.


Ja just nu snöar det igen och jag antar att jag om en stund får gå ut och skotta igen. Mannen har fixat tågbiljett hit till mig till jul så nu är det ordnat och han kommer den 22:dra på kvällen.


Nu ska jag återgå till tradera.. har lagt ut en massa saker där och även fått lite sålt =)


Ha det gött


//Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se