Hacked.

Direktlänk till inlägg 10 januari 2011

Måndagen den 10 januari

Av Bitch - 10 januari 2011 08:12


Godmorgon på er !


Nu börjar en ny vecka och säkert jobb & skola för dom flesta igen. Livet lunkar på i vanlig ordning efter jul & nyårshelg. Jag är hemma igen och snart är mannen hemma hos sig igen. jag lämnade av honom på tåget kl 6 i morse och åkte sedan hem.

Eller jag dumpa en hel del post först. Sålt en massa på tradera som måste iväg.


Folk har tyvärr fått vänta på sina varor några dagar nu och jag hoppas verkligen inte dom blir sura för det. Jag blev VÄLDIGT sur på en säljare då jag hade köpt julklappar som kom EFTER jul och nyårskläder som kom EFTER nyår.

Sånt är skitdåligt av en säljare, speciellt jul & nyår som är viktiga dagar!!

Men sånt skriver man i omdömmet efteråt så   


Sen blev jag sur på Tassimo som inte hann skicka mina varor i tid för nu kommer dom till göteborg nästa vecka och är jag där då ? NÄÄÄÄ just det och kommer jag att få mian drycker då ? Näää just det .. suck :(


Men jag får gå på Willys och köpa lite nytt,det är ju iaf billigare där. Men jag hoppas verkligen att priset pressas på dessa kapslar för annars det dyrt i längden. hoppas att dom håller sitt löfte att slöppa Te till butikerna med vecka 6-7 så man slipper köpa det via dyra hemsidan!


Jag saknar min gode vän Peter och att sitta och skvallra och prata med honom. Hörde att han va sjuk i troligen influensa. Usch va trist & jobbigt !

Hoppas man klarar sig från det , verkligen. Men snart är han väl frisk så vi kan ses =)


Hoppas du får en toppendag


//Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se