Hacked.

Direktlänk till inlägg 13 januari 2011

Hm clothes

Av Bitch - 13 januari 2011 23:05


Hello everyone =)


Idag har jag vart på stan en sväng ( jo igen   ) och fått ihop min outfit tills på måndag så nu oroar jag mig inte för det något mera. Jag va in på kicks och dom va jättegulliga mot mig där och gav mig prover jag fick med mig hem.

Jag kan använda det på måndag för att hjälpa mig få en snygg make

jag va in hos frissan och fick lite tips så att min frisyr ska hålla.


Nu är det bara att hålla tummarna att allt ska klaffa sen och njuta av det roliga =)


Min vän Karen kom in till mig ikväll och jösses vad vi har bubblat och skvallrat ( ni vet det där roliga ämnet boys   ) Jag bjöd henne på en dubbel cappuhino från min älskade tassimo maskin *s* och hon bara älskade det. 

Och vi har fyndat en klänning på tradera ikväll som vi är så spända på att få hem. det är karen som ska ha den .


Imorgon ska vi träffas på stan hon och jag en sväng.

ja jag hade väl inte så mycket mera att rappotera om här på bloggen just nu. tråkigt jag vet


Nu önskar jag er godnatt


//Missy

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mats

13 januari 2011 23:24

Vad kul att det ordnade sig med din galaoutfit. Hoppas vi får se en bild här i bloggen.

Natti!!

 
Ingen bild

missy

14 januari 2011 15:38

Mats.. Har du ingen egen blogg som jag kan besöka ?
Om inte så kanske du ska skaffa dig en ;)

//Missy

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se