Hacked.

Direktlänk till inlägg 15 januari 2011

Bye bye julen

Av Bitch - 15 januari 2011 11:15


Nu har jag städat bort julen hemma tog bort mitt vinterland i hallen och ersatt det med det här 

  en silverduk   men jag ska göra det snyggare sedan hade jag tänkt. På ett sätt är det tråkigt att städa bort julen för det är så varmt och ombonat typ. Sen är det ju inte så länge julen är framme heller. Nu dröjer det 11 månder tills det plockas fram igen.


Men nu tycker jag det va skönt att plocka bort det för jag vill börja välkomna VÅREN.

Åhh vad jag längtar efter våren för då vaknar jag till riktigt jag hihi'

Gör inte ni ??


Igår när Karen och jag va på stan så fick vi lite makeup prover och jag kan nästan tänka mig hur bra kändisarna har det för när jag yppar att jag ska gå på  en gala så FÅR jag saker vips bara sådär utan att fråga om det   

BUT hey - you hear no complaing from me   

Clinique glosset är en utav mina favoriter med attans dyrt.

Ger lagom färg och sitter länge !


                  jag va ju ner på stan tidigare i veckan med och den gången va jag in på kicks och handlade lite från deras rea

            ( Här ligger fortfarande julduken på )


DNAge för händerna- jättebra handcreme

Viva la diva ögonskuggebox- Bätte färgpigment än jag trodde i skuggorna

BUS servett Subleme Bronze jag ha på mig imorgon inför galan Jag hittade också väldens godaste chockladpraliner i en liten exclusivare kaffeshop   Tog inte ens 2 min innan dom va slut kan jag lova   Sån gottegris jag e fniss


idag på morgonen så jag har testlockat mitt hår för att se hur hållbart det blir och HUR jag egentligen ska ha det. Imorgon ska jag tvätta håret för sen när jag fixar det på måndag så måste det vara 1 dag lätt smutsat hår för att frisyren ska hålla bättre. Man ska ALDRIG ALDRIG fixa en frisyr på nytvättat hår


Det kanske kan bli dagens tips det


Hoppas ni har en skön lördag goa läsare


//Missy


 
ANNONS
 
Ingen bild

Mats

15 januari 2011 12:58

Får vi se en bild på frissan?

Ha en fantastisk helg!!

Bitch

15 januari 2011 22:30

Det kan hända ja ;) vi får väl se

 
Ingen bild

Lena

15 januari 2011 22:31

Nä jag tar bort julen den 20 knut jag.Inte före för jag älskar julen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se