Hacked.

Direktlänk till inlägg 20 januari 2011

kroppsfixeringen vi alla har

Av Bitch - 20 januari 2011 14:08


Är det så att du bär på en känsla av att inte vara fullt så snygg, het och läcker som du borde vara ?


Då kan jag berätta att du är långt ifrån ensam för alla har vi denna hemska fixering mer eller mindre !


Men har du tänk på att ett komplex kan vara stoort för dig med osynligt för andra ? Själv har jag absolut inte besparats från komplex, ooonej.. för FY vad jag ogillar min stora näsa, min hemska mage och det värsta utav allt.. mina hemska hemska lår och höfter. Nu är det ju så att allt sånt här lägger sig med året- jo faktikst ! Nu är jag i det stadiet att det är kroppsdelar jag tycker mindre om ! Klart man kan ha skitdagar,inga kläder passar och frillan ser förjäklig ut...


Mycket utav det här har med självförtroendet att göra men ju mer man mognar ju mer känner man sig mer säker med sin kropp.man kan lära sig tycka om sig själv och acceptera att det här är jag och jag är unik !För alla männsikor ÄR unik och ingen annan har rätt att trampa på en annan människa


                                                 

                            Det här är du och jag !!


Sätt dina egna mål i livet- hur vill du leva ?

Frisk och sunt eller i ett självfördärv ?


Ge aldrig upp dina drömmar , älska dig själv och du ska leva livet oavsett hur du ser ut. Det viktigaste är att ALDRIG ALDRIG jämnföra dig med det du ser i tidningar/videofilmer för ALLT ALLT är sjukt retuschat, sminkade & stylade i timmar och ingen ser ut sådär i verkligheten och det är viktigt att förstå!


Hur mår du ? trivs du i skolan /arbetet ? har du bra kompisar/vänner ?

ett tips är att skriva en lista med det du trivs med och inte trivs med  och sålla sedan bort det som gör att du mår dåligt !


Och du . glöm inte bort att LE mot den du möter på gatan.. du ska se att snart möts du av leende människor och sånt gör en glad


//Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se