Hacked.

Direktlänk till inlägg 22 januari 2011

Ryan(shit)air i hetluften igen

Av Bitch - 22 januari 2011 09:51


                       

Det stormar åter kring lågprisjätten. IGEN !!

Nu är det Ryanairs incheckningsregler som anses olagliga. Ryan eller Shitair som jag hellre kallar dem har gjort sina nya egna regler. Nämligen att DU som resenär ska skriva ut ditt boardingkort själv, för utan det kommer du inte ens förbi säkerhetskontrollen.Eller så får du betala va 360 kr EXTRA !

Men det är här är ju så olagligt som det kan bli för det är flygbolagets skyldighet att förse sin resenärer med resehandlingar INTE kundens !!


HUR kan ryan ha kunder undrar jag med deras hårda mycket speciella regler ?  Det va länge sedan jag åkte med dom och jag är i ärlighetens namn inte speciellt sugen på att göra det heller. Utan kunden måste dom ju förstå att dom måste ha mera humana reseregler för att kunderna ska komma tillbaka och vilja resa med bolget

Nää SHITAIR .. skärp er !!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Adam

23 januari 2011 22:42

SHIT AIR HAHAHA

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se