Hacked.

Direktlänk till inlägg 24 januari 2011

Samsung dvd

Av Bitch - 24 januari 2011 22:58

Ikväll kom min bror förbi och hjälpte mig koppla min nya snygga Dvd spelare så nu kan jag kolla på dvd filmer igen. Och snart kan jag träna Zumba hemma i mitt eget vardagsrum-HÄRLIGT !!


                      

Den är rätt cool den nya dvd spelaren för  jag kan ladda film på USB minne å spela upp   me like


Ryggen har plågat mig hemst hela dagen men just nu är det lite lite mindre smärta. Dock ska jag snart lägga mig. Törs inte antränga mig för mycket så det kommer tillbaka.


Tack snälla ni för ni tittar in hos mig, bloggen växer med besökare och det glädjer mig så TACK och kom tillbaka igen   

Jag har ju lite för mig då och då och vill ni veta just VAD så får ni komma tilbaka å kika.. nice cliffhanger va   


/Missy

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mannen

25 januari 2011 10:44

Ett och två, Zuuumba på ;)

 
Ingen bild

Adam

25 januari 2011 15:44

Smal och tunn den verkar bara.är du nöjd? vad är det för märke
trots att jag är kille gillar jag din blogg

 
Marketta

Marketta

25 januari 2011 22:43

Vilken tur du har. Dom har börjat med zumba här i byn också. Ringde och kollade, 850 kr för 10 ggr :-o. Med andra ord 85 kr per gång, det tycker jag är lite väl saftigt. Jag hade ju fått tag på dom där dvd filmerna, men tyvärr så hade jag dom i disken som ramlade i golvet.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se