Hacked.

Direktlänk till inlägg 29 januari 2011

En försmak av bröllopsyra

Av Bitch - 29 januari 2011 09:24

Godmorgon bloggen

Inatt har jag dessvärre inte sovit så bra, men det är ju inget ovanligt då det gäller mig. Jag såg en film igår ikväll precis innan jag skulle somna och såklart påverkade den filmen mina drömmar.

Idag ska mannen trots förkylning ( me no likey) åka ner till skåne för att gratta sin moster då hon fyller år och själv ska jag följa med min gode vän Karen ut för att försöka få tag på lite wedding stuff. Hon ska ju gifta sig iår + ska hon vara tärna på någon annans bröllop. Hon anser att det är en ära att få vara tärna och vill att det ska bli så bra det bara går. Kul med med en sån tärna för bruden tycker jag.

Hon tyckte igår när vi pratade att det börjar bli hög tid att engagera sig i detta eftersom allt tar sin lilla tid. Så igår provade hon sin tärnklänning ( hon kanske använder samma som bröllops) med ett par skor hon hittade


                   

                 Klänningen är ostryken och går i silvergrått.


Vi snabb testade även en frisyr på henne , men hon har håret på utväxt nu så till själva dagen D så kommer det nog att se bättre ut


                          


Så idag ska vi leta hårsmycken till hennes hår, kolla en tygbit till klänningen som ska sys i ryggen samt kolla efter en fyllig tyllunderkjol . Smycken / halsband samt örhängen är i dagarna inköpta till båda tärnorna )

Kommer att bli en trevlig dag


Hoppas att du får en lika trevlig dag


//Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se