Hacked.

Direktlänk till inlägg 30 januari 2011

Rörstand outlet

Av Bitch - 30 januari 2011 14:32

 USCH va min natt har vart hemsk. Jag sov till 3,17  och nu är det konstigt för det är flera gånger nu jag vaknat och klockan har vart just 3,17

-Är inte det lite skumt ?


Hursom helst så händet det någon väldigt ledsamt igår ikväll för jag blev så lessen på en person som står eller har stått mig så nära. Eller jag skulle tro att vi blev lessna på varandra?! Det blev ett missförstånd som jag tycker blev alldeles FÖR uppförstorat. Förhoppningsvis blåser detta över snart  för livet är faktikst för kort för att hålla på att tafsa om småsaker.

Tänk om man tex skulle råka ut för en olycka och man inte kan prata med den personen mera.Ska då det sista minnen bestå att onödigt tjafs ??


Nej jag tycker inte det!!


Hursom helst så är mannen på väg från skåne och har vart i en outletbutik på Rörstrands glas.

 


Om man nu kan kalla det outlet för det förknippar jag med BILLIG.

Den här röda lilla lyktan tex skulle kosta nästan 300 kr


       

Det kallar inte jag billigt   


Jag har fortfarande ont i värken utav muskelinflammationen , men det blir lite bättre. Ikväll blir det bio =)


Hoppas ni har en underbar söndag


//Missy
 
ANNONS
 
Ingen bild

Mannen

30 januari 2011 18:48

WOW vilken snygg hand jag har då ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se