Hacked.

Direktlänk till inlägg 31 januari 2011

Provtagning

Av Bitch - 31 januari 2011 12:22

Nu har jag äntligen lyckats att ta mig till läkaren på morgonen och lämna mina sista prover.Man måste ju vara fastande Dvs inte ätit någon på morgonen för att proverna ska visa rätt ! Nu är det gjort iaf så det är skönt. Vi får se om jag lyckats snacka till mig en ultraljudsundersökning av min trasiga muskel vid axeln/skuldran. Hoppas hoppas.För då vet jag hur det ser ut

.Det är INTE lätt att få en sån undersökning idag så jag håller tummarna

Sen gjorde jag lite ärenden på stan när jag ändå va ute.Nu är det dags att ta med medecin och vila lite igen då. Man får vara glad för dom krafterna man får så man kan göra något


Igår pratade jag länge med mannen i telefon efter bio, och jag är så glad för han är en sån person att är du lessen eller upprörd över något så hjälper han att se saker och ting ur ett annat perspektiv och vips så är man inte lika lessen längre. Är så glad att jag har honom!Kram på er alla och va rädda om er


//Missy

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lena

31 januari 2011 15:43

Skönt att det gick bra

Bitch

31 januari 2011 15:51

tack tack

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se