Hacked.

Alla inlägg under januari 2011

Av Bitch - 5 januari 2011 22:21


Den här är bilden Kate Perry inte vill att nån ska se, så synd att jag har den och kan visa er den då ;) eller hur ?

                       


Bilden lags från Början upp på Twitter av hennes Make , men han tvingades ganska snabbt att ta bort den igen efter ett ulimatum från henne..

Finns det nån som skulle tycka det va roligt att en bild som inte visar ens bästa sida publiceras över hela världen? Tror inte det va. Jag vet själv hur förjävligt jag ser ut när jag är nyvaken.


Men vadå, är den så farlig då egentligen ?? Ingen är väl född med make up på sig. Och speciellt inte på morgonen. En kändis utan smink behöver väl inte vara ful för det ??Hennes make tycker väl att han har väldens vackraste fru och ville visa upp det , men det blev så fel så fel.. Nää Kate Perry ryck upp dig


Annars har jag vart på en grekisk restaurang ikväll och förmodligen ätit dom dyraste kycklingklubborna i historien. Inte ens goda va dom    och klart jag går på den niten haha ..


Aja, man lär sig så länge man lever heter det ju !

Göteborg har haft en riktigt skitväder rent ut sagt idag och det går knappt att köra på vägarna här!


Hoppas ni har den bra alla ?


HUG

//Missy

ANNONS
Av Bitch - 5 januari 2011 09:30


   

 Söderhavet det har allt


    - Sandstrand till barnen

         -sol till hustrun

            - Hajjar till svärmor

ANNONS
Av Bitch - 4 januari 2011 23:05

Här nere hos mannen så bor han i ett hyreshus med 3 våningar och hans granne mitt emot är stor rökare. Och jag kan inte med ORD beskriva hur jäkla äckligt det är när deras rök tränger in i alla rum inne hos honom.   


Idag har jag mått så illa utav detta och fick migrän :(. Men han har skrivit till sin hyresvärd och klagat, så få se vad dom kan göra åt saken. kanske går att sätta in nått filter eller något.Annars har jag haft en lungt dag hemma, bara diskat pch plockat lite. Sedan suttit vid datorn   och faktikst vunnit lite med på den auktionsite jag sitter på ibland. Man måste göra lite pauser ifrån den då och då för annars blir man galen LOL. Men stundvis kan man sitta där som sagt!


Imorgon är det bokat bord på en grekisk restaurang mot kvällen och sedan bio, dock följer jag inte med på den utan bara o äta lite gott. Såå svag för god mat   .Tar med mig GPS efter jag släppat av honom på bion så jag hittar sen sen LOL..Vill ju inte riskera att hamna i Oslo igen haha   


Ha det gott nu alla och sov sött


//Missy


Av Bitch - 4 januari 2011 10:42

 Jag har fått en inbjudan att se filmen Love and drugs före alla andra i nästa vecka. Filmen har inte premiär förs den 21 Jan annars


                           

"Jamie är en slipad säljare inom den cyniska läkemedelsbranschen. Med sin charm och skärpa gör han succé och inget verkar stå i vägen för hans lysande karriär. Tills han möter Maggie, ett yrväder vars enda fokus ligger i att ta tillvara på allt vad livet har att erbjuda. Jamie blir förälskad men är han villig att ge upp sina drömmar för en kärlek som omöjligen kan ha en framtid? "


Ska bli trevligt att se den-- rapporten kommer senare


//Missy

Av Bitch - 4 januari 2011 09:15


  Osäkerthet är att ställa om klockan varje gång man ser en klocka som inte visar samma tid som ens egen


                                         

Av Bitch - 3 januari 2011 22:15

Igår va jag och mannen ner på stan en sväng på eftermiddagen.  vi började dagen med en supergod sallad på Paprika som är det bästa salladsstället enligt mig

                  Sedan så fortsatte vi till Nordstan för lite shopping och julklappsbyten. Vi hade bokat bod på Jensens kl 17 så vi hade några timmar att slå ihjäl och vad gör man det bäst med om inte shopping   .Ni hittade vi inte så mkt att shoppa och bytet fick jag göra idag måndag istället. Men dom Ribs jag åt på Jensen va suuuupergoda . Ni vet att ni ibland kan hitta den på ica va   


Vi gick runt stan och jag tog en bild på en utav deras vackra juldekorationer


          Naturligtvis är det vackrare i verkligheten, men ni får ett hum iaf. Någonsting annat jag tyckte va vackert igår kväll va göteborgshjulet som lös upp vid göteborgsoperan


          


I orange och blått- himla fint eller hur ?Jag har inte åkt det ännu och jag måste verkligen göra det någon gång.

Någonting annat jag lyckats göra i Göteborg TROTS gps hjälp är att köra fel i gbg hahaha. Det är såå lätt att missa en avfart osv.

En kväll Tex när vi hjälpte svärmor flytta och jag skulle köra henne till ett ställe hem va att nästan hamna i Oslo HAHAHA.. sug på den ni ;) LOL

Fast den gången va inte GPS: en i bilen


Det är verkligen inte som att göra hemma inte.Stan är liiiite större om man säger så   .Fast med lite träning så. Nu KAN jag iaf köra själv i stan och det kunde jag ju knappt för ett år sedan så det går frammåt   


Nu däremot ska UTAN hjälp av GPS leta mig till sängen ;)


//Missy
Av Bitch - 3 januari 2011 09:00                    

                Livet är summan av allt stort och smått som händerAv Bitch - 2 januari 2011 09:00


        " Livet är en fest värd att fira "


                                          Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se