Hacked.

Alla inlägg under januari 2011

Av Bitch - 26 januari 2011 14:30

Sjukorna avlöser varandra kan man läsa & hör om.

Vinterkräksjukan kan man inte bli immun mot. Immunförsvaret hinner inte med eftersom viruset bara stannar i kroppen en á två dagar. Sen hoppar den till nästa offer eller fodervärd. Man kan få sjukan flera gånger med andra ord

                       


Jag  har dock ett bra beprövat sätt att bli av med "skiten" altså sjukdommen eller förhindra den och det är att ta 7-10 vitpepparkorn. Hela ska man svälja dom och det har alltid funkat bra på mig. Tipset fick jag av min gamla mormor och när jag en tid jobbade på dagis och någon blev sjuk, tog man alltid till pepparkornen-- TJO !!!

ANNONS
Av Bitch - 26 januari 2011 13:44

                              


London har drabbats av bröllopsfeber.

Den som vill besöka London under det kungliga bröllopet och bo nära kortegen får skynda att boka.

Precis som inför bröllopet mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel förbereder sig nu London inför ett kungligt bröllop.

Den 29 april gifter sig prins William med sin Kate Middleton.

Det ska bli spännande att se bröllopet och hur Kate's klänning kommer att se ut.

Blir det lika vacker som Viktorias ?

ANNONS
Av Bitch - 26 januari 2011 13:31

Nä det gick inte att bara gå hemma med denna ryggsmärta så jag fick en akut tid hos läkaren idag. Och det va tydligen tur det för jag har en kraftig muskelinflöammation i ryggen och skuldran + att jag har njurinfektion i BÅDA njurarna.Inte undra på att du har så ont sa läkaren. Och när man sedan får en förkylning i kroppen på det här -Ja då blir värken värre å det är äänu lättare att dra på sig mera skador i kroppen.


Så nu har jag fått smärtstillade å lite piller att kurera mig med.


Fast det är jobbigt när man är själv och sjuk och ska ta sig till läkaren och när man sedan stressad som bara den , kör FAST och sitter riktigt fast med bilen och inte kommer loss. Ja då är det INTE roligt nånstans   

jag fick hjälp av en snäll herre till slut iaf att komma loss.

tack tack snälla herrn   


Nu ska jag lägga mig å vila lite


vi hörs senare


//Missy

Av Bitch - 25 januari 2011 17:33
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Bitch - 24 januari 2011 22:58

Ikväll kom min bror förbi och hjälpte mig koppla min nya snygga Dvd spelare så nu kan jag kolla på dvd filmer igen. Och snart kan jag träna Zumba hemma i mitt eget vardagsrum-HÄRLIGT !!


                      

Den är rätt cool den nya dvd spelaren för  jag kan ladda film på USB minne å spela upp   me like


Ryggen har plågat mig hemst hela dagen men just nu är det lite lite mindre smärta. Dock ska jag snart lägga mig. Törs inte antränga mig för mycket så det kommer tillbaka.


Tack snälla ni för ni tittar in hos mig, bloggen växer med besökare och det glädjer mig så TACK och kom tillbaka igen   

Jag har ju lite för mig då och då och vill ni veta just VAD så får ni komma tilbaka å kika.. nice cliffhanger va   


/Missy

Av Bitch - 24 januari 2011 16:58


Det här måste ni ju få se, sånt kan man inte undhålla från sina läsare på bloggen hehe


 

Anders Bagge pussat Tobbe .. fniss


Härligt med människor som har humor tycker jag   


//Missy

Av Bitch - 24 januari 2011 16:03

Hela förra veckan hade jag jätteont i ryggen men så i helgen blev det lite bättre, men idag suck.. idag då jag vaknade va den tillbaka. Den där HELVETESMÄRTAN!!

 och jag veeeeet.. jag borde ringa läkaren men "suck" jag vill inte och jag tänker fortfarande att det lär väl för 17 gå över någon gång. Men icke


Få se om jag ringer imorgon och begär en akut tid .idag har jag en ta det lungt dag hemma iaf!


Mannen skulle ju åka till Gent på affärsresa imorgon, men blev hemma idag med en eländig förkylning. Så han får boka om resan sen då han blir frisk igen


//Missy

Av Bitch - 23 januari 2011 22:18

Idag har jag haft en fika stund med Go peter. Det va alldels för länge sedan sist och vi ville försöka hitta ett nytt fika ställe och det slutade med att vi åkte till ett ställe ca 6 mil tor hemifrån LOL.. där gick vi och letade efter ett öppet fikaställe och till slut så hittade vi ett.Där satt vi gjorde lite chathing up


                     

                                                Min Gode vän Peter


En trevlig söndag helt enkelt !!


Hoppas eran söndag varit lika trevlig ?


//Missy

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se