Hacked.

Alla inlägg under januari 2011

Av Bitch - 23 januari 2011 10:30


Jag hittade en jättebra sida som heter vettochettikett som jag tänkte att jag skulle tipsa er om. Med massor av info hur man beter sig om man Tex ska ha en finare fest, hur man dukar så glasen står rätt osv men också hur man BETER sig om man ska få på finare fest . En liten lektion om just vett och ettikett helt enkelt. Inte alls dumt


vill du kika kan du göra det genom att klicka på textbilden nedan  


//Missy

ANNONS
Av Bitch - 22 januari 2011 23:30

 Idag när jag va ute så hittade jag lite läckra fynd jag tänkte visa er. Jag blir så glad av att fynda BILLIGA saker och nu är det ju rea på rea så det går ju verkligen att fynda   

Någonting som jag gillar är herrskjortor och idag hittade jag en härlig babyblå


                         det blev inte så bra bild men den till höger i bild är den babyblå herrskjortan från HM och den till vänster är en kortärmad från Cubus. Sen lite spetstrosor i läckra pastellfärger.


Jag säger det igen.. det är bara januari men jag börjar få VÅRvibbar =) häärligt


snälla snälla säg att jag inte är ensam om det ?? fniss


//Missy

ANNONS
Av Bitch - 22 januari 2011 22:30


 Jag fick en fråga vad jag använder för underlagskräm och det kan jag väl visa er tänkte jag .


 


Jag har först ett serum från L300 som jag verkligen gillar. L300 är en svensk hudvårdsserie som baseras på unika kombinationer av ämnen som finns naturligt i huden. Det är ämnen som ceramider, hyaluronsyra och så kallade NMFs, natural moisturising factors, eller på svenska, naturliga fuktighetsbindande ämnen. priset ligger väl en sådär runt 100 lappen


Sen har jag en dagkräm från Estee Lauder 495 kr  lite dyr kanske men den är riktigt UNDERBAR =) jag bara älskar den.Sen har jag en ögonkräm från Vichy ( finns att köpa på apoteket)


                      


Glöm dock inte bort att det är viktigt att du använder krämer som är avsedda just för din hudtyp. Vi har ju alla olika hudtyper.


Kom gärna med flera frågor eller funderingar, det är bara trevligt =)


//Missy

Av Bitch - 22 januari 2011 09:51


                       

Det stormar åter kring lågprisjätten. IGEN !!

Nu är det Ryanairs incheckningsregler som anses olagliga. Ryan eller Shitair som jag hellre kallar dem har gjort sina nya egna regler. Nämligen att DU som resenär ska skriva ut ditt boardingkort själv, för utan det kommer du inte ens förbi säkerhetskontrollen.Eller så får du betala va 360 kr EXTRA !

Men det är här är ju så olagligt som det kan bli för det är flygbolagets skyldighet att förse sin resenärer med resehandlingar INTE kundens !!


HUR kan ryan ha kunder undrar jag med deras hårda mycket speciella regler ?  Det va länge sedan jag åkte med dom och jag är i ärlighetens namn inte speciellt sugen på att göra det heller. Utan kunden måste dom ju förstå att dom måste ha mera humana reseregler för att kunderna ska komma tillbaka och vilja resa med bolget

Nää SHITAIR .. skärp er !!

Av Bitch - 21 januari 2011 23:10

Å varför då undrar jag ?? Jag tyckte att hon och hennes partner va MYCKET bättre än Alexandra


                 


Hur tycker du ??

dessutom måste jag få säga att jag gillade Hannas byxdress ikväll

- Jättesnygg   

många duktiga och som vanligt är det vansinnigt roligt att se =)

Nu får vi dock vänta 1 vecka igen tills nästa danskväll


/Missy

Av Bitch - 21 januari 2011 19:34

Idag Fick jag lust att ta fram mina floriskunskaper  så jag köpte lite småblommor och satt ihop i en kruka


             

Jag hade i lite blått i både små och stora stenar och det blev rätt ok

 


  Sen tog jag bort Min vinterdekrotaion och gjorde det helt enkelt lite vårigt.

Dom rosa underläggen ni skymtar på bilden är oxå nyköpta för dagen =)


Blev toppenfint tycker jag =)


 


Jag köpte en stoor prickblad i en knallrosa kruka och satt i ett annat hörn i vardagsrummet och det lyser så fint. Det matchar mitt nya vardagsrumt fint tycker jagNu är det snart Lets dance dags =) .Spännande

Jag ska mysa med urgoda revbenspjäll från jensens och lite gott att dricka till


Hur myser ni ??


/Missy

Av Bitch - 21 januari 2011 15:20

I sommar vill jag ha en sån här romnatikst maxiklänning


                    


satsa på en blommig maxiklänning med romantisk 70-tals inspiration. Den kan jag ha till både jobbet, festen och semestern. Sandaler med kilklack är ett säkert stylingtips, väldigt snyggt till maxiklänning


//Missy

Av Bitch - 21 januari 2011 11:46


Det är ett slitet uttryck. Men det är faktiskt så att en epok går i graven när Mona Sahlin lämnar politiken.

I onsdags var det stor tack- och avskedsföreställning i riksdagen. En stor del av partiledardebatten ägnades åt att tacka av framför allt Mona Sahlin (S), men också språkrören Maria Wetterstrand och Peter Eriksson (MP).

Mona Sahlin är ett fenomen i svensk politik. Hon kom in i riksdagen för nära tre decennier sedan, 1982 för att vara exakt och igår sa hon altså tack och hej i riksdagens plenisal men avskedstalet är om nio veckor !


                               


Vem som nu tar över är väl inte klart vad jag kan förstå, men det lär väl visa sig antar jag.  Jag har gillat Mona Sahlin, men den gamla mona. Inte den nya Mona  som tex tycker att den invandrarpolitik vi har idag är okej. För det är den inte.

Inte enligt mig och många  andra!

Monas karriär har väl minst sagt åkte berg och dalbana. Först så kom den så kallade Tobleroneaffären, time outen, återkomsten till politiken, nya statsrådsjobb, partiledaruppdraget och drömmen om att bli Sveriges första kvinnliga statsminister.

Men vi kan väl alla komma överens om en sak- det gick väl sådär !


//Missy


Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se