Hacked.

Alla inlägg under januari 2011

Av Bitch - 15 januari 2011 23:31

 Jag är lite sugen att börja en ny omröstning men vet inte riktigt vad jag ska fråga om


Är det nått ni skulle vilja veta ? Vad ska jag rösta om ?


lördagskramar från Missy

ANNONS
Av Bitch - 15 januari 2011 20:10


Jag har lite Concealer jag tänkte berätta lite om för er- Det här är alla concealers jag tycker är ok och en riktigt bra. Dessa finns i mitt badrumsskåp just nu dessutom. Det finns ju en DJUNGEL av concealers där ute!


En utav mina favoriter är  Estee Lauder Double Wear Concealer ( ca 270 kr )

   

Används överallt i ansiktet där man önskar att täcka ojämnheter så inte bara under ögonen altså. Täcker effektivt mörka ringar runt ögonen. Håller hela dagen utan att kladda. Medium till mycket täckande.kan tom användas med din foundation och Om den används tillsammans med foundation - applicera då först foundation och därefter concealer. Det här är en nyhet i mitt skåp  Effacernes Longue Tenue ( ca 310 kr )

En concealer som är lätt att applicera och som ger ett långvarigt resultat. Det här är en gammal favorit hos mig

Den innehåller lugnande kamomill-extrakt. Täcker mörka ringar under ögonen och man kan även dutta på lite på röda partier. När jag fotat brudar så har jag haft med denna å duttat på


  YSL modellernas favorit ( 405 kr )

vem känner inte igen denna ? Det här verkligen makeup artisterna absoluta favorit och visst är den bra. YSLTouche Eclat

Ljusreflekterande concealer som ljusar upp mörka partier och som ger en lätt highlightande effekt. Passar alla hudtyper. Den kommer i 3 nyanser
Nr 1. Lätt rosa nyans som highlightar och döljer blå partier.
Nr 2. Lätt gul nyans som highlightar och döljer röda

Nr 3. En lite mörkare nyans som passar bäst till mörkare hy eller solbränna.


Man kan Applicera Touche Eclat runt ögon, näsa, mun eller andra områden som behöver ljusas upp.

Jag har en del andra pennor Bla maybelline mineral concealer och den är väl sådär om jag ska vara ärlig.Nästa steg är att testa Loreals studio secrets 2 concealer och jag har 2 st provtuber ståendes här hemma. Nr 02 Apricot samt 143 gold amber-- TJO !!


// Missy


ANNONS
Av Bitch - 15 januari 2011 11:15


Nu har jag städat bort julen hemma tog bort mitt vinterland i hallen och ersatt det med det här 

  en silverduk   men jag ska göra det snyggare sedan hade jag tänkt. På ett sätt är det tråkigt att städa bort julen för det är så varmt och ombonat typ. Sen är det ju inte så länge julen är framme heller. Nu dröjer det 11 månder tills det plockas fram igen.


Men nu tycker jag det va skönt att plocka bort det för jag vill börja välkomna VÅREN.

Åhh vad jag längtar efter våren för då vaknar jag till riktigt jag hihi'

Gör inte ni ??


Igår när Karen och jag va på stan så fick vi lite makeup prover och jag kan nästan tänka mig hur bra kändisarna har det för när jag yppar att jag ska gå på  en gala så FÅR jag saker vips bara sådär utan att fråga om det   

BUT hey - you hear no complaing from me   

Clinique glosset är en utav mina favoriter med attans dyrt.

Ger lagom färg och sitter länge !


                  jag va ju ner på stan tidigare i veckan med och den gången va jag in på kicks och handlade lite från deras rea

            ( Här ligger fortfarande julduken på )


DNAge för händerna- jättebra handcreme

Viva la diva ögonskuggebox- Bätte färgpigment än jag trodde i skuggorna

BUS servett Subleme Bronze jag ha på mig imorgon inför galan Jag hittade också väldens godaste chockladpraliner i en liten exclusivare kaffeshop   Tog inte ens 2 min innan dom va slut kan jag lova   Sån gottegris jag e fniss


idag på morgonen så jag har testlockat mitt hår för att se hur hållbart det blir och HUR jag egentligen ska ha det. Imorgon ska jag tvätta håret för sen när jag fixar det på måndag så måste det vara 1 dag lätt smutsat hår för att frisyren ska hålla bättre. Man ska ALDRIG ALDRIG fixa en frisyr på nytvättat hår


Det kanske kan bli dagens tips det


Hoppas ni har en skön lördag goa läsare


//Missy


Av Bitch - 14 januari 2011 19:24


                 TIGERKAKA MED KAFFE ♥

Förberedelsetid 20 minuter
Tillagningstid 60 minuter
12 portioner

Ingredienser
Till kakan
1 TASSIMO espresso T DISC
175 g smör eller margarin, mjukt
175 g strösocker 3 ägg, vispade
175 g mjöl med bakpulver
30 g kakaopulver
Till glasyr
125 g florsocker

Anvisningar
1. Värm ugnen till 180°C, smörj och bröa en 1,2 liters avlång kakform.
2. Laga till TASSIMO-espresson som vanligt. Det bör bli cirka 50 ml starkt kaffe. Ställ åt sidan för att svalna.
3. Lägg smöret och sockret i en skål. Vispa tills det blir poröst. Tillsätt äggen ett i taget och vispa ordentligt efter varje. Vänd försiktigt ner mjölet i smeten.
4. Dela upp smeten i två skålar. Rör ihop kakaopulver och cirka hälften av kaffet i en av skålarna och vanilj i den andra. Använd två skedar och skeda i de två kaksmetarna turvis i formen. Ta ett grillspett och rör runt i kaksmeten några gånger för att skapa en marmorerad effekt.
5. Grädda i cirka 50-60 minuter tills kakan stigit och är gyllenbrun eller tills en provsticka som sticks in mitt i kakan inte blir kladdig. Låt svalna i formen.
6. För att laga till glasyren. Värm resten av kaffet i mikrovågsugn tills det börjar ånga. Tillsätt florsockret och blanda väl. Häll kaffeglasyren över kakan och låt stå tills glasyren stelnat.

Av Bitch - 14 januari 2011 18:00


                          

Av Bitch - 14 januari 2011 15:33


Nu är det dags för mig att Ännu en gång få gå på förhandsvisning av en Film. Denna gången är det burlesquesom jag ska se nästa vecka. Mycket som händer för mig då mao


                         


En ung kvinna flyr undan sitt förflutna genom att uppträda på en neo-burlesque klubb i Los Angeles.

The Burlesque Lounge har sett sina bästa dagar och hotas nu av nedläggning. Ägarinnan Tess (Cher), en före detta dansös, jagas av skulder och en affärsman som vill köpa klubben. Ali (Christina Aguilera) anställs som servitris men hennes ambitioner är att äntra scenen själv. Uppbackad av sina kolleger på klubben lyckas hon uppfylla sina drömmar och hennes liv tar en dramatisk vändning när hon blir klubbens huvudattraktion.

BURLESQUE har biopremiär den 28 januari.

Av Bitch - 13 januari 2011 23:05


Hello everyone =)


Idag har jag vart på stan en sväng ( jo igen   ) och fått ihop min outfit tills på måndag så nu oroar jag mig inte för det något mera. Jag va in på kicks och dom va jättegulliga mot mig där och gav mig prover jag fick med mig hem.

Jag kan använda det på måndag för att hjälpa mig få en snygg make

jag va in hos frissan och fick lite tips så att min frisyr ska hålla.


Nu är det bara att hålla tummarna att allt ska klaffa sen och njuta av det roliga =)


Min vän Karen kom in till mig ikväll och jösses vad vi har bubblat och skvallrat ( ni vet det där roliga ämnet boys   ) Jag bjöd henne på en dubbel cappuhino från min älskade tassimo maskin *s* och hon bara älskade det. 

Och vi har fyndat en klänning på tradera ikväll som vi är så spända på att få hem. det är karen som ska ha den .


Imorgon ska vi träffas på stan hon och jag en sväng.

ja jag hade väl inte så mycket mera att rappotera om här på bloggen just nu. tråkigt jag vet


Nu önskar jag er godnatt


//Missy

Av Bitch - 12 januari 2011 16:24


              

Snart är det fredagen igen och vi får återigen se ett program av Let's dance som jag verkligen ser fram emot. Så här ser det ut nu på fredag och vem är först att lämna oss tror ni ??


Startordning fredagen den 14 januari.


1. Anders Bagge och Cecilia Ehrling
Dans: Rumba
Musik: With or Without You (U2)


2. Andreas Weise och Sigrid Bernson
Dans: Quickstep
Musik: We No Speak No Americano (Yolanda Be Cool & DCUP)3. Helena Lundbäck och Jonathan Näslund
Dans: Rumba
Musik: Desperado (The Eagles)4. Hannah Graaf Karyd och Calle Sterner
Dans: Quickstep
Musik: Monday Morning (Melanie Fiona)5. Jessica Andersson och Kristjan Lootus
Dans: Rumba
Musik: Angels (Robbie Williams)6. Figge Norling och Oksana Spichak
Dans: Quickstep
Musik: Satellite (Lena)7. Björn Ranelid och Maria Lindberg
Dans: Rumba
Musik: Ängeln i Rummet (Eva Dahlgren)8. Frank Andersson och Charlotte Sinclair
Dans: Quickstep
Musik: Could You Be Loved (Bob Marley)9. Denise Rudberg och Tobias Wallin
Dans: Rumba
Musik: Empire State of Mind (Jay-Z feat. Alicia Keys)10. Alexander Rybak och Malin Johansson
Dans: Rumba
Musik: Utan Dina Andetag (Kent)11. Alexandra Pascalidou och Ludwig Jerkander
Dans: Quickstep
Musik: Hey, Soul Sister (Train)12. Tina Thörner och Tobias Karlsson
Dans: Quickstep
Musik: Oh Boy (Miss Li)


Vad tycker ni föressten om årets Jury


   

//Missy


Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se