Hacked.

Alla inlägg under januari 2011

Av Bitch - 11 januari 2011 23:46


Det handlar inte om att finna den person man vill gå till sängs med, det handlar om att finna den man vill vakna upp med. Det handlar inte om att finna den man vill leva tillsammans med, det handlar om att finna den man inte kan leva utan. I världen är du bara någon, men för någon är du hela världen

///Missy

ANNONS
Av Bitch - 11 januari 2011 11:15


Nä jag får glömma båda dessa klänningar jag lag upp som förslag igår för att dom skickas från tyskland och det hinns inte komma fram i tid   .

Fasen också, det innebär att jag måste fortsätta leta efter en klänningKanske nån av mina läsare har sett någon snygg klänning någonstans i en butik eller så ? Nu är det verkligen brottom brottom. suck


leta leta leta leta .......

ANNONS
Av Bitch - 11 januari 2011 10:11


 Det är viktigt att fånga dom ögonblick

               som fladdrar förbi i livet


                                                  

Av Bitch - 10 januari 2011 21:38


Vad tror ni om denna som min gala klänning ??


                 

Jag tror verkligen jag har hittat DEN klänningen   

Eller tycker ni att denna är bättre ?


                   


Säg nu fort vad du tycker ?  

Av Bitch - 10 januari 2011 19:18

Åhh vad jag är NERVÖS.. jag ska nämligen gå på idrottsgalan på Globen och sitta i VIP-loungen med en massa kändisar på måndag ( den 17:e ) Jätteroligt verkligen


                        


MEN vad 17 ska jag ha på mig ?? En kort finklänning eller en lång finklänning

och hur ska jag ha håret ? Uppsatt eller en lös fin frisyr ?


Hjälp mig NU  snälla ni ??ge mig förslag pronto

//Missy

Av Bitch - 10 januari 2011 16:42


Den svenska modebloggaren och stilikonen Elin Kling designar en kollektion för modekedjan H&M . Den minimalistiska kollektionen innehåller nio plagg och två accessoarer, och kommer att släppas i 10 butiker den 3 februari 2010.

Priserna kommer ligga mellan 99 och 1 499 kronor.


                


                                  

2 utav Elings egna kollection- vad tycker ni ??


det va inte många plagg jag själv gillade faktikst, men visst är det roligt att en svensk och dessutom bloggare får göra en egen kollection.Det måste ju verkligen får vara en dröm. Men Ack så svårt


Hoppet kanske inte är ute   Av Bitch - 10 januari 2011 08:12


Godmorgon på er !


Nu börjar en ny vecka och säkert jobb & skola för dom flesta igen. Livet lunkar på i vanlig ordning efter jul & nyårshelg. Jag är hemma igen och snart är mannen hemma hos sig igen. jag lämnade av honom på tåget kl 6 i morse och åkte sedan hem.

Eller jag dumpa en hel del post först. Sålt en massa på tradera som måste iväg.


Folk har tyvärr fått vänta på sina varor några dagar nu och jag hoppas verkligen inte dom blir sura för det. Jag blev VÄLDIGT sur på en säljare då jag hade köpt julklappar som kom EFTER jul och nyårskläder som kom EFTER nyår.

Sånt är skitdåligt av en säljare, speciellt jul & nyår som är viktiga dagar!!

Men sånt skriver man i omdömmet efteråt så   


Sen blev jag sur på Tassimo som inte hann skicka mina varor i tid för nu kommer dom till göteborg nästa vecka och är jag där då ? NÄÄÄÄ just det och kommer jag att få mian drycker då ? Näää just det .. suck :(


Men jag får gå på Willys och köpa lite nytt,det är ju iaf billigare där. Men jag hoppas verkligen att priset pressas på dessa kapslar för annars det dyrt i längden. hoppas att dom håller sitt löfte att slöppa Te till butikerna med vecka 6-7 så man slipper köpa det via dyra hemsidan!


Jag saknar min gode vän Peter och att sitta och skvallra och prata med honom. Hörde att han va sjuk i troligen influensa. Usch va trist & jobbigt !

Hoppas man klarar sig från det , verkligen. Men snart är han väl frisk så vi kan ses =)


Hoppas du får en toppendag


//Missy

Av Bitch - 8 januari 2011 21:48

Resan hem idag va den jobbigaset bilresda jag haft på länge.Upp tidigt efter bara några få tim sömn och sen köra bil på det :-s Nä idag har det vart svårt att hålla ögonen öppna och det va tur att vi va 2 st som turades om att köra.


Brukar inte kunna somna i bilen, men fasen DET kunde jag idag LOL. Väglaget har inte vart det bästa och det har stundvis snöat.  Enda sen man kom hem har man gått omkring och känt sig helt groggy. Dröjjer nog inte länge förs jag kramas kudde inte   . har kollar på Tv för det mesta, packat upp lite med såklart.


Hoppas ni har/haft en skönt lördag kväll


HUG


/Missy

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se