Hacked.

Direktlänk till inlägg 3 februari 2011

Vårmodet på HM-me likey

Av Bitch - 3 februari 2011 14:06


Superromantiskt på H&M i vår

Varje säsong släpper H&M kollektioner med miljösmarta plagg. Vi har tidigare sett bland annat "Garden Collection", men även mindre kollektioner med miljövänliga kreationer. Våren 2011 är inget undantag.


Conscious Collection, heter H&M:s nya miljösatsaning, och är en kollektion i vitt, med olika variationer av nudefärger. I vanliga fall brukar de mer klimatsmarta kollektionerna vara inriktade på basplagg, och hur ofta har vi inte sett en ekologisk kollektion med T-shirts från olika modekedjor? Men denna gång satsar H&M högre. Broderier, volanger, spets och dramatiska draperingar, allt i romantiskt sommarvitt.


Det kommer inte bli svårt att tas sig an vårens stora romantik-trend


Plaggen är gjorda av ekologisk bomull och återvunnen polyester, och det är meningen att Conscious Collection ska bli en återkommande, miljösmart kollektion.Första upplagan av H&M:s Conscious Collection släpps den 14 april 2011.


Vill se ni ett smakprov ?


    

  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se