Hacked.

Direktlänk till inlägg 12 februari 2011

Bizzy bizzy bizzy

Av Bitch - 12 februari 2011 23:46

Ojojoj jag  har såå mycket att göra att jag inte ens hinner blogga och där sitter ni och väntar ivrigt på ett inlägg ;) - eller så inte *S*

Hur som helst så har jag vart ute hela dagen idag och kom hem kl 6, sen hann jag vara hemma typ en halvtimme innan jag fick hem folk. Det blev lite shopping idag =) Har kollar på melodifestivalen siom jag inte tyckte va så bra denna gången.Säger bara BABSAN   HALLOOO.. va f*n va det lixom ?


Jag som försökte skaffa biljetter till Livesändningen ikväll I göteborg, det va ju tur att jag inte gjorde det . För 1 år sedan va jag ju på melodifestivalen på den som gick i Sandviken och för nått år sedan på den som gick i Gävle. Det va en rolig upplevelse båda gångerna. Får väl se om det blir fler gånger

jag får försöka blogga lite bättre imorgon och lägga in bilder


Sov gott nu


//Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se