Hacked.

Direktlänk till inlägg 22 februari 2011

Want those scorett red high heels

Av Bitch - 22 februari 2011 12:30

Ohhhh dessa vill jag verkligen HA- fatta va snygga dom är   


 


Dom kommer från Scorett och kostar 699 bagis =)


Jag ÄR verkligen en skogalning och dessa skulle vara sjukt snygga till jeans, både som byxa och kjol !


Mannen kom med sitt flyg till bryssel som han skulle så nu är han i Gent och jobbar idag . Han hälsar att solen skiner där och det runt noll i temp

sen imorgon flyger han hem för att åka direkt till ett after work- jojo   


Här hos mig så skiner solen med och jag har haft tvättstugan på förmiddagen.

Dock måste jag åka snart för jag har ett viktigt möte kl 13,30 =)Hoppas ni har en toppendag


/Missy

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

24 februari 2011 01:22

Dom var kanonsnygga, men inget för mina fötter numera.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se