Hacked.

Alla inlägg under februari 2011

Av Bitch - 7 februari 2011 23:15


Kärlekssemestern hann knappt börja förrän den slutade i tragedi.

Tillsammans med nya flickvännen hade den före detta Thin Lizzy-gitarristen Gary Moore checkat in i det spanska turistparadiset Costa del Sol.

Men efter hårt drickande kvävdes den 58-årige musikern av sina egna spyor, skvallrar The Sun för oss.

Gary Moore hittades medvetslös klockan fyra på morgonen av flickvännen i deras hotellrum. När läkare kom till platsen fann de honom livlös i bara underkläderna.

– Vi tror att den avlidne personen hade druckit stora mängder, säger en ambulanskälla till tidningen.

Rock'n roll life to the end !!


Så nu vet vi hur Gary Moore dog och nog kunde han ha somnat in på lite trevligare sätt än detta kan man tycka.usch hemskt !


//Missy

Av Bitch - 7 februari 2011 22:09

Rihanna håller inte tillbaka på krutet i sin senaste video "S&M". Vågade outfits och galna frisyrer. Och hon älskar att exprementera med galna hårfärger och utstickande smink. I hennes senaste video har hon gått snäppet längre. Rihanna bjuder på en hel del vågade scener och poser.


   


                           


 


Har du sett videon ? Vad tyckte du ?


//Missy

Av Bitch - 7 februari 2011 22:03

Usch idag har det blitt dåligt bloggande, jag har nämligen åkt på en hemsk migrän och mår illa :(.Varför ska det alltid vara något ?


Va dock ute en stund och gjorde lite ärenden innan det hemska slog till.


Hoppas det känns bättre imorgon och då ska ni få se på lite bättre bloggande med


//Missy

Av Bitch - 7 februari 2011 13:02

Nu har jag startat en ny omröstning så rösta gärna

 så roligt att se hur ni alla tänker/gör   



Jag har ju fått en ny lyxig garageport och nytt lås till den så jag ska ut och kika på det hela nu   


/missy

Av Bitch - 6 februari 2011 19:46

Jag läser helt chockat att Gary Moore är död.Den legendariske gitarristen Gary Moore har avlidit.Han va enligt mig den bäste på Girarr och har gjort mycket bra musik.  Och har gjort sig känd inom flera musikgenrer – från blues till hårdrock.

Gary Moore ska ha somnat in under en semesterresa i Spanien natten till i dag, berättar managern Adam Parsons för brittiska tv-kanalen BBC.

Enligt Irish times hittades han död tidigt på söndagsmorgonen i sitt hotellrum i turistorten Costa del Sol.

Jag har spelat Gary på många utav mina partyn må ni tro   


GARY.. Du gav oss många fina låtar TACK för alla fina minnen, Nu kan du få vila.   

Av Bitch - 6 februari 2011 17:05

Svärmor bor som bekant på Bali nu fram till April då hon kommer hem och jag tänkte visa er lite bilder .Hon har bytt ställen några gånger och just nu är hon på Sanur Beach    

För att hålla kontakten med dom hemma så skypar hon mest, men det ju lite problem med det där Pga tidskillnaden. Skiljer ju 6 tim. lite bilder får vi från henne iaf


Mie goreng med papayajuice till det facila priset av 30 rupiah inklusive dricks, c:a 22 kronor. Ett pris man inte kan klaga på. En öl kostar 15 kr  


Vi får se om hon passar på att sy upp kläder åt oss där borta.Dom har ju fantastiska sömmerskor


//Missy

Av Bitch - 6 februari 2011 11:57

När man tror man sett och hört det värsta så har man tydligen inte det. Det här det värsta jag läst om på länge och det är inget annat än ren  och skär IDIOTI och djurplågeri.

Det handlar altså om Åsnan Anapka som blev uppskickad i luften av sin ägare i ett PR jippo.Skrikande barn och pekande turister flockades runt åsnan när den lyfte från stranden i Golubitskaja i södra Ryssland


                      

och jag förstår inte vad dom tänker när dom skickar upp ett djur i luften sådär ?  Tror dom att dom ska njuta av flygturen och att dom vet preciis hur dom ska göra när den ska landa igen ? -NÄ skulle inte tro det

Åhh vad sånt här gör mig upprörd och förbannad !!!

Såklart klarade inte denna stackars åsna detta utan dog av en hjärtattack orsakad av stress. Och jag tycker att ägaren skulle ha åkt dit för djurplågeri , men såklart klarade idioten sig   

Skicka upp gubbfan i en luftballong med taskigt med gas i, sen när den tar slut och ballongen rasar mot backen- det blir nog en stress som heter duga det.Få se om HAN tycker DET  är så roligt !!


//Missy

Av Bitch - 6 februari 2011 09:09

Vilken härlig söndagsmorgon man vaknade upp till.Solen lyser och det är blå himmel, sådär vårlikt blåhimmel är det. Men jag ska inte ha det så roligt på förmiddagen här för jag ska tvätta.Nu när jag vart dålig så länge har ju tvätten bara växt och växt så det ska bli skönt att få bort lite .


Just nu sitter jag med en kopp te, så man vaknar till lite.Rumpan och låret känsn fortfarande skumt efter fallet på isen häromdagen, men jag antar att det tar ett tag innan sånt går över. Äsch snart är det ju VÅR =)


Nästa vecka ska jag se förhandsvisningen utav Åsa nisse så får se hur man tycker om den filmen. Den här året har börjat bra med sånt tycker jag, för det har ju varit några förhandsvisningar man gått på nu.

Ocj ni vet vad jag brukar säga, vill ni veta vad j ag har för mig här på bloggen så är det bara att hänga med ;)


Hoppas du får en fin söndag

//Missy

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Skapa flashcards