Hacked.

Direktlänk till inlägg 29 april 2011

Det kungliga bröllopet i England idag

Av Bitch - 29 april 2011 09:09                             

           Kate Middleton och prins William blir snart man och hustru


Snart smäller det! Efter Dagens ceremoni som sker om endast några timmar får inte Kate Middleton äta skaldjur, äta upp maten på tallriken eller göra politisk karriär. Bortsett från det ser hon nog fram emot att bli en del av det brittiska kungahuset.

Kate som är uppvuxen i Reading, Berkshire kommer få offra mycket för att bli en del av det brittiska hovet. Enligt den brittiska sajten Shine får hon bland annat inte äta skaldjur, risken att bli förgiftad är för stor. Hon får heller inte inleda en politisk karriär, opartisk är det enda rätta om man ska vara en tvättäkta kunglighet. Det förväntas också av henne att sluta äta så fort drottning Elisabeth lagt ner besticken och klappat sig belåtet på magen. Det kan låta märkligt men sådana är reglerna.


Kate kommer dessutom att bli en stor modeikon. Allt hon köper säljs ut efter bara några sekunder i butikerna. Hon kommer bli stor i folks medvetande med tanke på att den mediala uppmärksamheten kommer öka.


Det är stor skillnad på detta bröllop från  när Våran Viktoria gifte sig. Nu är det "bara" en prins som gifter sig, ingen tronföljare. Det kommer dröja lång tid innan William blir kung. Victoria och Daniel hade fest i dagarna tre medan William och Kate bara har en obligatorisk lunch för alla gäster. På kvällen kommer det endast vara en fest för de närmaste 300 gästerna. Victoria och Daniel är exempelvis inte bjudna.

Kate's brudklänning ska bli roligt att se, men jag tror att det blir låångt ifrån sin döda svärmors maräng klänning , mera sparsmakat.


Om några timmar vet vi och naturligtvis lägger jag upp det här på bloggen =)


Vi ses väl ?


/Missy


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se