Hacked.

Direktlänk till inlägg 1 maj 2011

1 Maj välkommen

Av Bitch - 1 maj 2011 09:16

 Igår va jag och såg den största Maj kasen jag sett hela mitt liv tror jag , den va gigantisk. Jag hörde att dom som gjort den hade fått plocka bort hälften för den gick över maxmåttet för hur en majkase får vara. Jag stod en bra bit bort men kände värmen ifrån den iaf.


Jag hade med mig några khom loy's eller kinesiska lyktor som dom också heter, och det va 1a gången jag tände sånna och det va skitmysigt måste jag säga =)


Och va HÖGT upp i luften dom stack iväg  , det trodde jag inte.

men då va vi då inne på våran andra vårmånad och vet ni va ??

-Jo nästa månad är det SOMMAR   Härligt eller hur 


Jag har verkligen MASSOR att göra hela tiden nu. Och snart ska jag ta studentbilder på Emma med . Det ser jag fram emot

Hon tar ju som sagt studenten nästa månad då

herregud va ungen växer LOL.


Jag skickar en kärlekshäslning till er alla idag på 1a maj som jag vill att ni ska bära med er.


                            


Med det önskar jag er en fin söndag och 1a maj


//Missy


              


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se