Hacked.

Direktlänk till inlägg 6 maj 2011

Kling och Egoboost magasin

Av Bitch - 6 maj 2011 18:41


Hej hej


Här haglar  blogginläggen tätt ;) *S*, nä men jag har inte haft tid med bloggen den senaste tiden faktikst. Jag är verkligen bizzy bizzy om dagarna nu

Idag har jag vart på en liten shopping runda och när jag kom hem låg Kling och Egoboost magasin i min brevlåda -Trevligt trevligt.Två helst separat sorts tidiningar men roligt ändå.


 


Jag har skaffat mig en inpackning till håret idag med och ska testa Frank Provost få se hur den är. Sen har jag skaffat mig en skit dyr ögonkrän från Jabu she, så nu ska vi se om Tv-reklamen håller vad den lovar

För det gör den aaaaalltid va ;) '

Nu är det dags att fixa lite med håret så man törs visa sig på stan imorgon, då den invaderas av raggar åk *L*


ha det så gött så länge


PUSS

//Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se