Hacked.

Direktlänk till inlägg 22 maj 2011

Tysklandsresan

Av Bitch - 22 maj 2011 13:11

Hej på er allesammans


Ja nu va det länge sen jag bloggade må jag säga, men jag har aaaalldeles för mkt att göra för att ens ta mig tid att blogga några minuter. Hoppas inte ni lessnat ni som trots allt följer min blogg.


Anyhow i fredags har jag vart med på en möhippa då min kompis ska gifta sig snart i Egypten. Jätteroligt va det och hon blev verkligen överasskad.Av mig hade hon fått i uppdrag att vara fotomodell för en dag och igår hade vi den dagen på eftermiddagen . Jätekul !!


Nu är min resa till Tyskland spikad med och den 20 juni åker jag och mannen ner tillsammans med hans bror Johannes . Han sprang föressten  en halv maraton igår på tiden 2,5 tim. Bra kämpat säger jag =)


Vi kommer att bo på ett pittoreska hotell som har ett rofyllt läge i den lantliga byn Thomsdorf, som är en del av Riepsdorf, bara 6 km från Östersjön! och vi har nära till städer unt omkring Lübeck (60 km), Kiel (90 km) eller eleganta Hamburg (100 km).


                         

Vi kommer att få en superhärlig kontinental frukost innan vi åker vidare. Vi kommer att köpa med oss en hel del i tyskland och alla vet väl vad som är billigt där eller hur ;) .Vi kommer även att bo en natt i Danmark. Vad vi sedan tillbringar midsomaren är än så länge oklart


Take care allesamams så hör vi snart igen

//Missy


                      
ANNONS
 
Marketta

Marketta

23 maj 2011 00:08

Önskar dig en trevlig resa! Själv har jag haft så mycket att göra att jag hinner inte ens gå bloggrundor, hinner knappt skriva nåt själv.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

Bitch

29 maj 2011 22:35

Tack gumman. Jag vet hur det är. Inläggen blir mindre och mindre. men det ju i år jag gifter mig ;) då finns det att göra

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se