Hacked.

Direktlänk till inlägg 20 juni 2011

Sommar i göteborg

Av Bitch - 20 juni 2011 14:18

Nu är jag nere hos mannen igen på besök. Imorgon ska vi bila ner till tyskland och inhlandla div alkoholhaltiga drycker  .vi åker igenom danmark hem så jag ska även passa på att köpa hem Tassimo drycker till min maskin.Det börjar nämligen ta slut i förrådet fniss.Det kanske inte är billigare där men det finns roligare sorter att välja på  .

 Dagen Före midsommar kommer jag hem till min stad igen och på midsommar åker jag ut till stugan med min sötnos.


Det här är övrigt en sommar som jag är JÄKLIGT besviken på mina vänner och ni vet vilka ni är !! Trodde aldrig det här  .


Dags nu att ta bilen och hämta mr sötis och åka till Ikea

Hoppas ni har det gött i sommar ( nåja ) värmen

 

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

24 juni 2011 18:44

Hoppas ni har det varmt och skönt i stugen, här är det ganska kallt. Stängde precis fönstrena, höll ju på och frysa ihjäl här inne :).

Ha en trevlig fortsättning på midsommaren.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

 
Marketta

Marketta

20 juli 2011 00:50

Oj, du tar verkligen långsemester :o . Hoppas att allt är bra med dig.

Ha en trevlig fortsättning på sommaren.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

Bitch

22 augusti 2011 17:48

Hej
Ja jag tappade helt sugen på att blogga faktikst.Vi får se om jag återkommer Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se