Hacked.

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2011

Tillfällig återkomst

Av Bitch - 22 augusti 2011 17:54

Hej hej


Nu har hela sommaren gått och jag har knappt bloggat något. Jag tappade sugen helt på att blogga när besökarantalet sjönk och ingen ville lämna en komentar trots att jag visste att jag hade besökare.Himla trist när det är så.

Jag visste inte vad jag skulle blogga om, men jag fick oxå tidbrist!


Nåväl , nu tittade jag in på ett tillfälligt besök och berättar att jag iaf lever och finns kvar.När och OM jag börjar blogga igen få vi se


Jag befinner mig i Göteborg och har vart här ett tag.Tankarna finns på en ev flytt hit men jag få se hur jag gör. Jag har haft en omtumlande sommar och mycket roligt men även tråkigt har hänt!


Hoppas att ni haft en bra sommar och TACK till er som fortfarande tittar in


 

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

27 augusti 2011 00:29

Har ju funderat lite på vad som hänt. Men det har varit så fullt upp här också. Mycket tävlingar och andra hundaktiviteter. Borde egentligen gå och lägga mig, skall ju iväg och tävla imorgon igen :) .

Ha det bra!

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

Bitch

28 augusti 2011 10:56

Åh va trevligt.berätta gärna hur det gick

Kramar

 
Marketta

Marketta

3 september 2011 19:00

Du får in till mig och läsa ;) . Men kan ju säga att vi idag fick en där sk pinne. Vet inte om du vet nåt om agility, men för att få en sån pinne så måste man springa en bana felfritt, hunden får tex inte riva ett hinder eller gå ur slalomet fel. Sen måste man dessutom fixa det på en bestämd tid som domaren har räknat ut. Sen om det är många nollade, så är det bara dom som hamnar inom ramen av 15% beräknat på antalet starter som får pinne. Så idag fick vi alltså en sån i hoppklass, fattas bara en så är vi uppe i klass 2.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

Bitch

6 september 2011 09:14

men grattis va roligt =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se