Hacked.

Direktlänk till inlägg 6 september 2011

Orlando & Bahamas here we come

Av Bitch - 6 september 2011 09:36


Åhh vad jag längtar till den resa vi ska göra i November till Bahamas mannen och jag. När årstiden nästan är som värst här hemma med mörker och kyla så sticker vi iväg =) .Vi kommer då att flyga till New york först och sedan kliva på ett lyxigt kryssningsfartyg som kommer att ta oss till Bahamas.

Vi kommer även att göra ett stopp i orlando ( Florida) där vi får en dag. Troligvis kommer vi att ha en hyrbild av denna modellen ( Mustand cab ) Och guud va jag önskade att jag fick ta med den hem sen för det är min absoluta favoritbil

                  


Fatta vad UNDERBART det ska bli. Gå där på helt underbart mjuta vita stränder och se det där azurblåa vattnet.

Kanske passa på att snorkla lite och se några roliga fiskar.En sak är då säkert och det är att jag kommer att NJUTA av varje sekund !!Här hemma bjuds det INTE på någon sol alls utan baaara regn. Som det för övrigt vart alldeles för mkt av denna sommaren

 

 
ANNONS
 
alexandra

alexandra

6 september 2011 15:25

Jag är SÅ avundsjuk.
Fast jag älskar ju hösten med svampplockning, stickning, hög luft och att kunna tända värmeljus så att det ser ut som huset brinner :) Ha det gött

http://alexandrasdesign.bloggagratis.se

Bitch

6 september 2011 19:07

hej . Nä jag gillar verkligen inte när mörkret faller sig på
Tack för titten

 
Marketta

Marketta

12 september 2011 21:06

Nä, nu börjar det bli nog med vatten. Verkar som om våran utesäsong tar slut alldeles för fort. Våran klubb skall ha en agilitytävling om en dryg vecka, men hur skall det gå när plan ser ut som ett enda stort vattenhål :-o. Hundarna ställer sig mitt på plan och dricker vatten. Så troligtvis så kommer vi flytta till sandladan redan då, istället för november. Blir längre för mig att åka till träningen igen :-( . Lizzie har förresten fått ännu fler pinnar sen jag skrev sist. Hela 4 st har vi fått. Synd att dom bara finns i en bok, annars skulle vi snart kunna använda pinnarna och bygga med ;) .

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

Bitch

16 september 2011 20:54

Åhh men va bra det går för Lizzy =) va roligt. Jag gläds med dig å vovven =)
Ja mycket regn har det blitt men idag hade vi en toppendag , iaf här där jag bor =).Fler sånna dagar tack

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se