Hacked.

Direktlänk till inlägg 21 september 2011

Det här med träningsvärk...

Av Bitch - 21 september 2011 10:31


God förmiddag people !

Har ni sovit gott i natt?! För mig en god natts sömn A och O för att jag ska kunna känna mig iform. Visste du förresten att sömn kan hjälpa dig att bli av med träningsvärk. Under natten frilöser kroppen 80% av alla tillväxthormoner som reparerar musklerna. Så nästa gång du har en grym träningsväk på G, testa att gå och lägga dig lite tidigare och "sova bort" värken. it works!  Detta och att sova med stödstrumpor( dock tantvarning!) men vem bryr sig  om det hjälper mot träningsvärk !


Är du otränad så kan jag berätta att ett plötsligt " nu jäklar ska jag göra om hemma " kan ge en träningsvärk som heter duga.Du klättar, kryper på golvet,lyfter etc utan att strectcha efteråt och vips är träningsvärken ett faktum

( det + dåliga lyft som känns i ryggen )


 

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

29 september 2011 00:21

Träningsvärk, det är nåt jag sällan har haft på sista tiden. Inte ens då när jag gick och tränade och trodde att nu får jag träningsvärk, så fick jag det inte. Vet inte om det beror på strechtningen efter träningen eller vad det har varit.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

Bitch

29 september 2011 08:27

Tuur du haft då marketta hihi,, usch min rygg är hemsk. Antar att mina ryggmuskler är dåligt tränade

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se