Hacked.

Direktlänk till inlägg 28 september 2011

Då kom nästa rapport om FB...

Av Bitch - 28 september 2011 08:46

Så va det dags igen.Återigen kommer det uppgifter om Facebooks tvivelaktiga insamlande av personliga uppgifter från dess användare. Denna gång handlar det om att Facebook inte inaktiverar cookies efter utloggning, vilket betyder att systemet samlar information om vilka sajter användaren i övrigt besöker. Altså kollar vad du gör EFTER det att du loggat ur dig från FBJag är själv medlem men va inte den snabbaste att gå med där och jag va väldigt misstänksam innan jag gick med., Det skulle jag ha fortsatt att vara. Nu har jag dock ständiga funderingar på att gå ur.Jag är väl en av dom som inte riktigt fattat vitsen med det antar jag.Ständiga inloggningar för att kolla vad folk gör.Är det så intressesant egentligen ? 

Visst kan det vara kul att hitta och få kontakt med gamla vänner och släktingar men då kommer bara det gamla vanliga ”vi måste ses någon gång!”. I de flesta fall så är jag övertygad om att kontakten stannar där, speciellt eftersom att vänförfrågningarna kommer från höger och vänster. Hur många av de som du har som vän på FB har du träffat det senaste året? Om du är över 25 så är det knappast mer än hälften.


Dessutom sparas allt du lägger upp, helt utan din egen kontroll och vad jag har förstått så är det nästintill omöjligt att kontakta någon på sajten om du har något problem. Likaså om du känner att du inte vill vara medlem längre och radera ditt konto, omöjligt.


Och så mycket kan jag säga gott folk att än så har vi INTE hört den sista  varningen ang Facebook !!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se