Hacked.

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2011

Versace for H&M--Update.Vill du se mer så kom in till mig

Av Bitch - 20 oktober 2011 08:24

Nu mina vänner har jag lyckats få tag på lite mera Preview vad som ska komma från Versace's kollection. Kollektionen innehåller mycket mönstrat , nästan lite fantasimönstrat skulle jag vilja påstå och är färgrik. Silver och guldplagg,

Inte bara kläder och acceoarer utan även till hemmet som Prydnadskuddar Tex


Jag vet inte om det är så mycket som faller mig i smaken faktikst

-Vad tycker ni ? Lite nyfiken blir man ju på priserna med.


 


I kollaget är det blandat herr och damkläder

Jackan här nedan tycker jag dock är skitsnygg   


 

Form-fitting jacket in soft leather with quilted detail on yoke and sleeves. Gold-colored zipper front and cuffs.


     


Trenden med plisserade kjolar håller i sig -Även hos Versace


    


Acceoarer finns i form av fantasifulla örhängen samt väskor


    

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se