Hacked.

Direktlänk till inlägg 12 januari 2012

Behov och respekt !!

Av Bitch - 12 januari 2012 20:25


Behov har vi alla.
Behov av all möjlig karaktär.
Vi behöver äta, sova, kramas. Vi behöver röra på oss. Vi behöver andra människor - vissa mer, vissa mindre.
För några år sedan var jag en ruskigt social människa. Jag älskade att ha folk runtikring mig.
Det spelade ingen roll om jag hade tokmånga andra saker att göra, att ha mycket folk i närheten var absolut inget som störde, tvärtom!
Sedan hände något.
Jag behövde göra en resa- en JOBBIG resa och inte sådan resa man gör med tåg/bil/flyg
-Nä en personlig resa!

Jag behöver medvetet välja bort vissa saker och vissa personer - eller rättare sagt, jag väljer att göra de saker jag mår bra av och som ger mig energi - och jag behöver då välja bort ibland.
Andra ( dom jag valt bort ) Har väldigt svårt att respekera mina beslut och mina behov.
Den respekt andra kräver utav mig-kräver jag numera tillbaka !!
GEMENSAM RESPEKT
 
 
 
Finns inte den respekten så jag väljer jag bort-ENKELT!!
Jag styr. Jag väljer. Jag  ( kommer att ) mår bra.
Det är 2012 nu-Dags för förändringar
NU börjar mitt nya liv !!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se