Hacked.

Direktlänk till inlägg 29 januari 2012

Godmorgon med Tassimo

Av Bitch - 29 januari 2012 10:59


                                                       Godmorgon sköna söndag

    Som vanligt låg jag och slöade en liten stund kvar under det varma gosiga täcket efter jag vaknat

     Men sen kände jag att magen kurrade så det va dags att gå upp och fixa lite frukost


                                                           

                 Det blev som vanligt en god kopp från min älskade tassimo maskin

                                      och idag fick det bli en kopp chailatte

                                                  

                                                             

               Men slöa ska det inte bli hela dagen för jag ska ut och ta mig min vanliga promenad

                                                Hoppas ni har en skön söndag

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

29 januari 2012 23:38

Här promeneras det ibland väldigt mycket. Beror på om jag är ensam med alla hundar, eller om jag får sällskap på promenaden på dagen. Fast nu i helgen har jag varit på instruktörsutbildning, och det känns ibland som om jag tagit vatten över huvudet.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

Bitch

30 januari 2012 15:00

Då har du iaf hyffsad kondition då ? Min är såå kass just nu och julen sa sit.. i form av 4 hela extra kilon som måste bort NU

Vi får se hur det går :P

Kram och tack för titten

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se